Michaela91 komentáře u knih
Jedním slovem super! Kniha se mi moc líbila a nedalo se než rychle dočíst a dozvědět se konec. Skvělý a napínavý příběh, děj mě strhnul a pustil až s posledním slovem.
Celá trilogie je naprosto úžasná. Zajímavý a poutavý příběh. Ale tahle kniha mě ze všech zaujala nejvíce. Moc dobře se čte.
Příjemný čtivý letní román, už bych ho znovu nečetla protože si na něho připadám stará a taky jsem. Ale pro madé holky si myslím že dobré počtení.
Skvěle napsaný příběh, napínavý a zajímavý. Moje první kniha od autorky, ale určitě si přeštu i jiné knihy. Doporučuji těm co mají rádi historické romány.
Přečetla jsem tuto knihu rychla. Ale nijak zvlášť mě nezaujala.
Tuto knihu mi doporičila naše paní knihovnice a za to jí moc děkuji. Podle názvu knihy a stručného obsahu jsem si mysela že to bude nudné a nezáživné. Ale nebylo tomu tam. Kniha byla čtivá a napínavá. Tento příběh se mi líbil.
Noo teda četla jsem ze zvědavosti ale moc mě to nenadchlo. Ten konec byl zvláštní a jak už bylo řečeno moc přehnaný.
Tak tahle kniha mě opravdu dostala. Děj byl napínavý a občas jsem se sama bála. Konec se docela natahoval ale to odhalení mě opravdu překvapilo. Sama jsem tipovala jiný konec, skvělá kniha od autork\ jako ostatně všechny její knihy.
Ze začátku mi chvilku trvalo se do příběhu pořádně začíst. Pak jsem se ale nemohla odpoutat. Perfektní příběh, moje první kniha od tohoto autora a určitě ne poslední. Byla jsem spokojená.
Mám ráda tady takový typ knížek. Ale četla jsem jí dlouho, nedařilo se mi pořádně začíst, ale zvládla jsem. Musím uznat, že kniha byla výborná.
Příběh byl realistický, pokus se to opravdu stalo tak teda smekám před slečnou. Ale můj šálej čaje to není na doporučení jsem to přečetla a nebylo to zase nějak hrozné.
napínavý příběh kdy vydechnete až na posledním řádku. Super knížka jako vždy.
Předchozí díly byly lepší, ale i tak jsem ji přečetla a četla se dobře, akorát to bylo zdlouhavé.
Tento typ příběhů se mi moc líbí. Knížka se četla velice dobře.
Povinná četba, moc mě to nebavilo ale překonala jsem se a dočetla jsem ji dokonce.
Napínavá a velice čtivá, moc se mi líbila jako ostatní knihy od autorky.
Napínavé až do konce, posledních 50 stran jsem četla a nemohla přestat. Super kniha.
Pro mě to byla výzva dočst tuto knížku. Dostala jsem ji jako dárek a není to můj žánr. Ale nicméně jsem ji přečetla , nebyla zase špatná ale znovu ji číst nebudu.