Michaela91 Michaela91 komentáře u knih

Perlová zátoka Perlová zátoka Ann Maxwell

Jedním slovem super! Kniha se mi moc líbila a nedalo se než rychle dočíst a dozvědět se konec. Skvělý a napínavý příběh, děj mě strhnul a pustil až s posledním slovem.

01.07.2013 5 z 5

Šaman Šaman Noah Gordon

Celá trilogie je naprosto úžasná. Zajímavý a poutavý příběh. Ale tahle kniha mě ze všech zaujala nejvíce. Moc dobře se čte.

01.07.2013 5 z 5

Láska s vůní tymiánu Láska s vůní tymiánu Aida Brumovská

Příjemný čtivý letní román, už bych ho znovu nečetla protože si na něho připadám stará a taky jsem. Ale pro madé holky si myslím že dobré počtení.

28.06.2013 3 z 5

Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Skvěle napsaný příběh, napínavý a zajímavý. Moje první kniha od autorky, ale určitě si přeštu i jiné knihy. Doporučuji těm co mají rádi historické romány.

28.06.2013 4 z 5

Můj život na ch@tu Můj život na ch@tu Miroslav Oupic

Přečetla jsem tuto knihu rychla. Ale nijak zvlášť mě nezaujala.

26.06.2013 3 z 5

Král Krysa Král Krysa James Clavell

Tuto knihu mi doporičila naše paní knihovnice a za to jí moc děkuji. Podle názvu knihy a stručného obsahu jsem si mysela že to bude nudné a nezáživné. Ale nebylo tomu tam. Kniha byla čtivá a napínavá. Tento příběh se mi líbil.

26.06.2013 4 z 5

Smrtící polibek Smrtící polibek Alice Moss

Noo teda četla jsem ze zvědavosti ale moc mě to nenadchlo. Ten konec byl zvláštní a jak už bylo řečeno moc přehnaný.

24.06.2013 2 z 5

Bez milosti Bez milosti Lisa Jackson

Tak tahle kniha mě opravdu dostala. Děj byl napínavý a občas jsem se sama bála. Konec se docela natahoval ale to odhalení mě opravdu překvapilo. Sama jsem tipovala jiný konec, skvělá kniha od autork\ jako ostatně všechny její knihy.

11.06.2013 5 z 5

Pobřeží v plamenech Pobřeží v plamenech Wilbur Smith

Ze začátku mi chvilku trvalo se do příběhu pořádně začíst. Pak jsem se ale nemohla odpoutat. Perfektní příběh, moje první kniha od tohoto autora a určitě ne poslední. Byla jsem spokojená.

Kletba faraonů Kletba faraonů Philipp Vandenberg

Mám ráda tady takový typ knížek. Ale četla jsem jí dlouho, nedařilo se mi pořádně začíst, ale zvládla jsem. Musím uznat, že kniha byla výborná.

Můj vysvlečenej deník Můj vysvlečenej deník Johana Rubínová

Příběh byl realistický, pokus se to opravdu stalo tak teda smekám před slečnou. Ale můj šálej čaje to není na doporučení jsem to přečetla a nebylo to zase nějak hrozné.

17.05.2013 3 z 5

Osamělá smrt Osamělá smrt Lisa Jackson

napínavý příběh kdy vydechnete až na posledním řádku. Super knížka jako vždy.

17.05.2013 5 z 5

Vládce hromů Vládce hromů Elizabeth Peters (p)

Zajímavé a napínavé. Moc dobře napsané.

07.05.2013 5 z 5

Zloději ostatků Zloději ostatků Vlastimil Vondruška

Předchozí díly byly lepší, ale i tak jsem ji přečetla a četla se dobře, akorát to bylo zdlouhavé.

Vládcové ostatků Vládcové ostatků Vlastimil Vondruška

Pěkná, moc se mi líbila.

Sběratelé ostatků Sběratelé ostatků Vlastimil Vondruška

Tento typ příběhů se mi moc líbí. Knížka se četla velice dobře.

07.05.2013 4 z 5

Nový epochální výlet pana Broučka, tentokrát do XV. století Nový epochální výlet pana Broučka, tentokrát do XV. století Svatopluk Čech

Povinná četba, moc mě to nebavilo ale překonala jsem se a dočetla jsem ji dokonce.

07.05.2013 2 z 5

Dům ozvěn Dům ozvěn Barbara Erskine

Napínavá a velice čtivá, moc se mi líbila jako ostatní knihy od autorky.

07.05.2013

Hrobař Hrobař Lisa Jackson

Napínavé až do konce, posledních 50 stran jsem četla a nemohla přestat. Super kniha.

04.05.2013 5 z 5

Milenci a vrazi Milenci a vrazi Vladimír Páral

Pro mě to byla výzva dočst tuto knížku. Dostala jsem ji jako dárek a není to můj žánr. Ale nicméně jsem ji přečetla , nebyla zase špatná ale znovu ji číst nebudu.

02.05.2013 3 z 5