MichaelPetr MichaelPetr komentáře u knih

Batman a Joker: Destruktivní duo Batman a Joker: Destruktivní duo Marc Silvestri

Mnohem lepší než jsem čekal. Hodně temný příběh. Moc si o něm nečtěte předem. :-)

04.07.2024 5 z 5

Vzdor osudu, část druhá Vzdor osudu, část druhá Jeff Lemire

Hodnocení beru za oba díly Vzdoru osudu. Protože to klidně mohl být jeden díl. Je to strašně natáhlé, na začátku druhé knihy jsou dvě kapitoly, které jsou úplně zbytečné a navíc opravdu hnusně nakreslené. Konec je dost utrpení, protože je dost očividný, ale stejně se odvíjí přes celou poslední kapitolu i když obsahově by se vešel tak na dvě strany.

Obecně hlavní čtyři knihy této série se mohli vejít do dvou a mají hodně střídavou kvalitu. Skvělé nápady a momenty střídá totální vata. Většina samostatných knih z této série je výrazně lepší. (Doktor Andromeda, Sherlock Frankenstein, Plukovník Bizár ....)

03.07.2024 2 z 5

Agent strachu Agent strachu Rick Remender

Knihu zatím čtu, takže k obsahu se ještě vyjadřovat nebudu.

Každopádně mě trochu mrzí, jak někteří hypují kvality zpracování knih od Mighty Boys. Už je to několikátá kniha od nich, kterou mám a tisk fakt není dobrej. Je tam šíleně přepálený kontrast, takže je vše mnohem tmavší, než jak se to zdá třeba z náhledů na webu. Tmavší scény jsou pak vyloženě nepříjemné na koukání. Nevím kdo chystá data/schvaluje tisk, ale měl by se nad sebou trochu zamyslet. Náhledy na webu, ale třeba i zahraniční verze jsou o několik stupňů světlejší. Ten stejný problém mám u knih Kletba a Osm Miliard Přání.

29.05.2024