Mikisan komentáře u knih
Na Oveho nezapomenu! A až se mi bude zdát, že se tomu tak stává, přečtu si jeho příběh znova. Proč? Protože měl velké srdce!!!
Opět skvělá kniha, mám její příběhy a styl moc rád. Někdo tu tvrdí, jak chybí napětí nebo nějaká super zápletka, myslím že o to v jejích knihách nejde. Všechno to jsou pohledy do srdcí obyčejných lidí se všedními i nevšedními starostmi, a to mě právě baví. To, že co ukazují navenek, není vždy úplný odraz jejich duše.
Dlouho se mi nestalo, abych si četl do 4 do rána, když mám v 5 vstávat, ale musel jsem prostě číst. Supr kniha!!!
Tohle byla sakra divoká jízda na stránkách velice chytlavého a návykového příběhu! Jako prvotina autorky je kniha neuvěřitelně kvalitní čtivo. Skvěle vykreslené postavy a napínavý děj plný zvratů vám zamotá hlavu tak, že nelze přestat, dokud nedojde k dokonalému propojení.
K této knize jsem přistupoval velice obezřetně, příběh se mi moc líbil a i když jsem ateista, člověk se jistě nad něčím zamyslí...zajímavý pohled autora.
Detektivky temer nectu, ale tahle byla kamaradkou vychvalovana do nebes, ze jsem si ji v knihovne vypujcil.
Dal jsem ji na jeden nekolikahodinovy zatah s obcasnymi prestavkami na sesumirovani informaci a dedukce mi obracely palici naruby. A co myslite? Do posledni stranky jsem vedel kulovy. Chci zapomenout a precist si tenhle pribeh, u ktereho moje vylevy typu ,,ty vole,tak kdo to je" doprovazely stranku za strankou, znovu.
Kdo necetl, doporucuju!
Kniha mi nepřišla strhující od první stránky, nepřišla mi fantasticky promyšlená a vůbec ne dojemná k slzám.
Mrazivě napínavé psychologické drama s detektivní zápletkou. Napínavé od začátku do konce a skvěle popsané postavy (Marcely jsem se fakt bál). Chci další knihu!
Moje první kniha od Renčína a jsem nadšen! Skvěle vykreslená atmosvéra temné Šumavy, baječný popis trýzněné duše a mysli a napínavý příběh u kterého zapomenete dýchat. Bezvadný počin. O to děsivější, když je napsán podle skutečné události. A co se týče přirovnání ke Kingovi na zadní obálce? Pavel Renčín je zatraceně blízko, takže jen tak dál.
Neskutečný, neskutečný, neskutečný!!! Když už si myslíte, že docházíte k nějakému závěru, příběh se ostře zatočí úplně jinam a vy jen zase musíte číst. A posledních 60 stran je jako byste seděli v Raketě silnic na okruhu a řítili se rychlostí světla. Klaním se!!!
Z knihy na mě šly stísněné pocity, jako bych s ní prožíval izolaci v zadním domě. Stejně tak i její strach, touhy, sny, lásku a vize života. Avšak osud k ní byl krutý, ke všem...
Báječný příběh založený na faktech. Knihu jsem si musel vyloženě šetřit, aby mi báječný pocit ze čtení neutekl moc rychle. Příběh ihned vtáhne a nedá spát, dokud nedojdete na konec.
Horko těžko jsem knihu dočetl. První a druhý díl mě velice bavil, tohle mi přišlo, jako kdyby to napsal někdo jiný.
Bylo úžasné sledovat příběh Dannyho, moc se těším na pokračování Doktor spánek...
Knižku jsem přečetl za jednu noční šichtu...jedinečná kniha :-)
Sledoval jsem zacinajici pratelstvi dvou kluku prerusrajici v neco vic, zatimco jeden si to uvedomuje a druhy si to uvedomovat nechce. Nelze tu knihu poradne popsat, musite si ji precist.Pro me byla vyjmecna v tom,protoze vim.Vim jake to bylo popirat sam sebe,bat se nenaplneho ocekavani okoli a jak to muze bolet.
Je to kniha pro vsechny,kteri se museli naucit hrat podle jinych pravidel! :-)
Je mi fakt líto toho hodnocení, jako kdyby to už nebyl on :-( Příběh se táhne jako smrad, opakující se popis stejné scenérie a slovních spojení, žádná pořádná akce. Kam se poděl klasický Koontz???
Moje první kniha od Sparkse...nebylo to špatný, ale takový divně naivní a sladký. Jako odpočinková četba na 2 večery dobrý.