miluska835 miluska835 komentáře u knih

Navždy nebo jen na chvíli? Navždy nebo jen na chvíli? Šárka Šišková

Nádherná kniha. Zajímavý příběh z hereckého prostředí. Byla jsem moc ráda, že se ke mě vrátili hrdinové z knihy A co láska? Nekrásnější vánoční dárek pro mě od mého muže. Ten už ji čte také. Děkuji autorce a všem čtenářům doporučuji. Je vzácné číst její knihy. Jsou plné pochopení. Nesoudí, nekritizuje, netrápí. Příběhy z našeho života, které se dějí kolem nás. Přečteno rychle, protože děj je napínavý, ale v klidu se vrátím a vychutnám si znovu všechny detaily.

A co láska? A co láska? Šárka Šišková

Krásná kniha. Všechny tři knihy od této autorky vřele doporučuji, jsou nádherné.

A co láska? A co láska? Šárka Šišková

Krásná kniha. Opět a už napořád budu v knihkupectví vyhlížet jméno této spisovatelky. Krásně píše. Lehce vypráví velmi čtivým a přitom nepodbízivým stylem.
Autorka je i malířka, to je vzácné spojení a její kresby velmi krásně doplňují text. Opravdu moc hezké. Moje nejoblíbenější postava? Anežka... děkuji, budu se ke knize ráda vracet.

Dokonalý život? Dokonalý život? Šárka Šišková

Tuto knihu jsem přečetla během jednoho dne. Nebyla jsem schopná se od ní odpoutat. Vrátím se k ní ještě v klidu a vychutnám si to, co jsem opravdu četla téměř v běhu. Protože mě děj natolik vtáhnul a hnal kupředu, že jsem byla nedočkavá rozuzlení. Výborná kniha! Tleskám autorce a doporučuji všem. Moc se mi líbila.