mirec88 komentáře u knih
Tak tento komiks ma zaujal rôznymi Hulkami, ktorí boli proste boží a skvelí. Len ten záver bol taký nemastný-neslaný. Ale inak spokojnosť.
Kniha sa veľmi dobre čítala. Bola napínavá, nechutná, plná krvavých detailov, proste výborný thriller. Už len za ten nápad, vyrezávať obetiam srdcia, si to zaslúži uznanie. Krátke kapitoly má nútili stále čítať viac a viac a proste bolo to skvelé.
Na jedno prečítanie sa to dalo. Ani neurazí, ani nenadchne. Najväčší problém vidím v tom, že je tu veľa kresličov v takom krátkom príbehu. A pravdupovediac mi kresba ani veľmi nesadla. Scenár jednotlivých príbehov bol už lepší. Hovorím, taký priemer.
Ach, to bol zážitok. Skvelý komiks, ktorý do výšin vyzdvihuje hlavne kresba. Tá je neskutočná a hoci v tomto komikse nie je veľa textu, aj tak budete tento komiks dlho čítať, pretože si budete vychutnávať každý neskutočný detail týchto podrobných obrázkov, ktoré by inak ako na veľkej ploche v akej vyšla Drsná škola zanikli. Skutočne je to lahôdka nad lahôdky.
Čítal som aj lepšie severské krimi. Taký priemer.
Som maximálne spokojný. Dostal som komiksovú hrôzu v takej vrchovatej miere ako som len mohol dostať, bolo to perfektne vysvetlené a vdaka čomu mám maximálny zážitok, tak to sú úchvatné dvojstrany, či už z histórie Prastarých, Shoggothov a Cthulhu alebo samotné šialenstvo bolo výborne vykreslené a celkovo kresba aj scenár stáli zato. Určite ak sa radi bojíte, tak smelo do toho a radím tieto dva komiksy medzi to najlepšie, čo som v rámci hororového žánru čítal (ešte som nečítal síce Spirálu, ale aj na tú sa chystám, len ju musím vychytiť za dobrú cenu). Odporúčam.
Takmer dokonalé zakončenie série, ktorá si ma úplne získala. Skvelá manga, ktorú by si mal prečítať každý. A to platí pre celú sériu. Som zvedavý, či Crew vydá aj voľné pokračovanie. Určite si ho kúpim.