Misan1993 Misan1993 komentáře u knih

Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky J. R. R. Tolkien

Hobit? Co k tomu dodat, ta nejlepší a nejkvalitněji napsaná fantasy co může být, obdivuju Tolkiena za ty jeho postavy,místa a nadpřirozené věci, co do svých knih zapojuje. U mě je to i před Pánem prstenů! :)

08.05.2013 5 z 5

Osvícení Osvícení Stephen King

Knížka byla neuvěřitelná. Hned po přečtení jsem letěl na ulož.to pro film, ale ten se tolik nepovedl. Chybí tam spousta detailů, na kterých je ta kvalita postavena.

17.03.2016 5 z 5

Genesis Genesis Chris Carter

Právě jsem projížděl svá starší hodnocení a zjistil jsem že od té doby co čtu Cartera, přestal jsem dávat knihám 5 hvězd. Respekt tomuto spisovateli.

26.03.2023 5 z 5

Genesis Genesis Chris Carter

Opět naprostá bomba, která předchází dlouhému a těžkému čekání na další knihu. Nezná někdo něco podobného?? ;)

26.03.2023 5 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Co ten člověk napíše tak já miluju :)

07.10.2018 5 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Taková start - cíl kniha. Paráda!

07.10.2018 5 z 5

Hraničářův učeň 1-12 Hraničářův učeň 1-12 John Flanagan

Srdeční záležitost, co jiného na to říct!

29.12.2016

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Ve druhý třídě jsem s touhle knížkou zápasil půl roku :) Po přečtění většiny dílů se pro mně Harry Potter stal opravdovou srdeční záležitostí..:) Napsané krásně!

01.03.2014 5 z 5

Prokletí Salemu Prokletí Salemu Stephen King

Nejlépe pojatí upíři co jsem zažil, kam se na to hrabou postavičky ze stmívání :) Další perfektní dílo S.Kinga :)

01.03.2014 5 z 5

Bílá nemoc Bílá nemoc Karel Čapek

Ták tohle byla jedna z nejlepších knížek, čtených kvůli maturitě. Bílá nemoc je Čapkovo nejlepší dílo, suprstrhující děj, ale smutnej konec který ve čtenáři vyvolá ohromnou vlnu zklamání. A říká si "Proč??" .. Co víc říct , prostě parádní drama , silně bych uvažoval se na to jít kouknout do divadla.

16.11.2013 5 z 5

Stařec a moře Stařec a moře Ernest Hemingway

Co na to říct, jedna z knížek mé povinné četby! Momentálně si z toho pamatuju ožranou rybu a souboj v páce :)

10.05.2013 5 z 5

Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Chcete nasát Vánoční atmosféru? Přečtěte si to!

18.02.2021 4 z 5

Pacient Pacient Sebastian Fitzek

První kniha od spisovatele. Psychotriller jak vyšitý.

18.02.2021 4 z 5

O myších a lidech O myších a lidech John Steinbeck

Nesuď knihu podle názvu!

30.05.2019 5 z 5

Cujo Cujo Stephen King

Parádní napínavá kniha z prostředí Kingova Castle rocku. Pokud se rozhodujete o koupi psa, doporučuji přečíst.

05.02.2019 5 z 5

Vánoční koleda čili Vánoční povídka s duchy Vánoční koleda čili Vánoční povídka s duchy Charles Dickens

Vřele doporučuji! V tomto období je to jasná volba ;) super i jako audiokniha. Vánoční atmosféra z knihy jenom sálá!

26.11.2016 5 z 5

Bouřková sezóna Bouřková sezóna Andrzej Sapkowski

Jeden velkej koncert ve stylu fantasy! Perfektní kniha!

04.02.2015 5 z 5

Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Poslední větou autorka naznačuje "okamžitě si běžte koupit další díl" ;) Ještě že mám koupenou trilogii ;)

06.01.2015 5 z 5

Černočerná tma Černočerná tma Stephen King

Perfektní čtveřice místy brutálních, zvrhlých a drastických, avšak do detailu propracovaných povídek. King dokáže navodit takovou atmosféru, při které nás mrazí v zádech a v téhle knize určitě nechyběla. Jinak mně osobně se nejvíc líbila poslední povídka (o Beadiem).. Všechno tu do sebe krásně zapadalo, i když to bylo zavedené do extrému. Jednu věc bych na místě ženy nepřekousl a to žít dny s člověkem, kterej zabíjel, mučil, znásilňoval a pak na kost pokousal své nevinné oběti. Myslím, že by letěl z těch schodů trošku dříve..:)

13.03.2014 5 z 5

Patnáctiletý kapitán Patnáctiletý kapitán Jules Verne

První a rozhodně né poslední knížka od pana Verna. Neuvěřitelně procítěná a vylíčená dobrodružná kniha :)

20.05.2013 5 z 5