MiskaMa MiskaMa komentáře u knih

365 moudrostí o kočkách - citáty na každý den 365 moudrostí o kočkách - citáty na každý den Helen Exley

Každý den na vás čeká jedna fotka a jeden citát o kočkách. Parádní dárek pro milovníky kočiček. 5*

06.12.2024 5 z 5

Jak vydržet vazbu -- aneb čtení pro všechny, které tento osud potká Jak vydržet vazbu -- aneb čtení pro všechny, které tento osud potká Jiří Otakar

Zajímavá knížka na rozšíření obzorů, líbí se mi styl psaní autora. Doporučuji přečíst i druhou knížku.

30.03.2022 5 z 5

Pokoj pro hosty Pokoj pro hosty Dreda Say Mitchell

Začalo to slibně a první polovina knížky se mi i líbila. Autorka dobře vykreslila hlavní postavu Lisy, její psychické problémy i pátrání po minulosti.

Ale čekala jsem asi něco jiného, víc napětí a tajemna. Nevím, ale v poslední době "mám štěstí", že mě naláká zajímavá obálka a recenze slibující něco jiného, než ve finále dostanete.

03.02.2022 3 z 5

Chyba jejího manžela Chyba jejího manžela Sheila O'Flanagan

Knížka o nevěře, ztracené důvěře a hledání sebe sama. Přestože mi hlavní hrdinka byla sympatická i příběh byl vcelku čtivý, nebyl to zrovna můj šálek kávy.

20.10.2021 3 z 5

Ráda tě poznávám Ráda tě poznávám Rachel Winters

Romantika, taková oddechovka na víkend. Jak knížka skončí, jsem začala tušit už po přečtení pár kapitol.

Přestože knížka byla psaná vcelku vtipně, podruhé už se k ní vracet nebudu.

12.07.2021 3 z 5

Po pravdě Po pravdě Gilly Macmillan

Knížka jako taková se mi četla dobře, bohužel mě zklamal její konec. Čekala jsem aspoň nějaké vysvětlení.

Hodnotím jí ale lépe, než autorčinu knížku Chůva.

09.06.2021 3 z 5

Mezi zrnky kávy Mezi zrnky kávy Cleo Coyle (p)

Na knížku jsem narazila úplně náhodou, díky Čtenářské výzvě. Není to podle mě tak úplně krimi. Rozhodně je to ale knížka, ze které jde při čtení cítit vůně a chuť kávy. Do druhého dílu se mi zatím moc nechce, ale možná v budoucnu ...

17.03.2022 3 z 5

Zapomeň na mě Zapomeň na mě Andrew Ewart

Po knížce jsem sáhla náhodou v knihovně, protože mě zaujala obálka a anotace.

Knížka byla zvláštní. V příběhu jsem se místy ztrácela, místy jsem i pár stran přeskočila. Přesto autorovu prvotinu nehodnotím úplně nejhůř, jen tohle téma sci-fi asi není zrovna můj šálek kávy.

10.01.2022 3 z 5

Malá kniha otázek pro nevěstu a ženicha Malá kniha otázek pro nevěstu a ženicha neznámý - neuveden

Krásná titulní stránka. Je fajn si zavzpomínat, připomenout, co bylo před lety, plus dozvědět se o sobě něco nového nebo nečekaného...
Knížku určitě doporučuji, nás pobavila a zabavila na pár večerů. :)
Je to taky určitě super tip na dárek!

29.09.2020 5 z 5