MissTeacher MissTeacher komentáře u knih

Vila v Itálii Vila v Itálii Julie Caplin

Vilu v Itálii jsem si vzala s sebou na dovolenou v Itálii a nemohla jsem udělat lépe. Tu úžasnou atmosféru, kterou autorka umí tak skvěle navodit, jsem si užila o to víc. Vůně citronů, vynikající zmrzlina a těstoviny, to je prostě láska. Julie Caplin navíc umí své knihy zabydlet tak sympatickými postavami, že byste je okamžitě chtěli poznat osobně. Tahle kniha se mi líbila moc a myslím, že se aktuálně stává mou nejoblíbenější od autorky. A o to větší srdcovka to je, že mi ji autorka na letošním Světě knihy podepsala

16.08.2024 5 z 5

Podbrdské ženy Podbrdské ženy Jana Poncarová

Román o mém rodném kraji, takže pro mě velmi osobní záležitost. Velmi se mě dotkl příběh Emilky. V té době tak pravdivý... a tak smutný.

27.03.2020 5 z 5

Všude samí lháři Všude samí lháři Shari Lapena

Moc fajn Shari Lapena. Na začátku je nevěrný otec a těžko zvladatelná dcera. Dcera zmizí a rozjíždí se vyšetřování, během něhož vyplouvají na povrch všechna tajemství. Vyšetřovatelé velmi brzy zjistí, že jsou opravdu všude samí lháři.
Knihou jsem proplula velmi rychle, asi i díky krátkým otevřeným kapitolám.
Tohle je má čtvrtá kniha od Shari Lapeny a trošku mě zamrzelo, že jsem ve Lhářích našla jednu zápletku, kterou spisovatelka použila už v jedné předchozí knize. Nic konkrétnějšího psát nebudu, abych nespoilerovala.
Jedná se o klasický psychothriller ze sousedství, jak to autorka umí. Trošku jsem padala do čtecí krize a tohle mě z toho vytáhlo. Já jsem spokojená.

07.08.2024 3 z 5