MOmoMO MOmoMO komentáře u knih

Zloději dýmu Zloději dýmu Sally Green

Na začátku jsem se trochu ztrácela, kvůli mnoha postavám.. ale brzy jsem se do příběhu dostala a nemohla jsem přestat číst. Za mě povedená kniha.

17.05.2019 5 z 5

Faja Faja Petra Stehlíková

*****Jsem spokojená :) druhý díl mě nezklamal a nedočkavě budu čekat na díl třetí. *****

07.04.2019 5 z 5

Dokonalá kořist Dokonalá kořist Helen Fields

Opět tleskám! Helen mě prostě baví. Ještě lepší, než předchozí díl. Vzah Avi a Luca mi hodně připomíná Maldra a Sculy..:)
Těším se na další díl!

16.03.2019 5 z 5

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Příjemné překvapení!!! Musím říct,že ne u každé knížky si dokážu živě představit obraz a tady to po každém stránce fungovalo. Příběh se četl lehce a pochopitelně. Zítra letim pro
Faju a nemůžu se dočkat!! Jsem šťastná,že máme takovou spisovatelku!

17.02.2019 5 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Moc ráda jsem si knížku přečetla. Jsem velký fanda HP a vždycky mě zajímalo jaké by bylo pokračování.. Četlo se to velmi svižně a vůbec mi nevadil divadelní scérnář, žádné zdlouhavé rozepisování.

05.02.2019 4 z 5

Řvi potichu, brácho Řvi potichu, brácho Ivona Březinová

Kniha se četla lehce a líbily se mi i ilustarce v ní. Mám ráda tento druh knih, kde jsou popsané různé promlémy lidí, které si většina z nás nedokáže ani představit a paní Březinová, jak už jsem se v minulosti přesvědčila, toto umí dokonale.

23.01.2019 5 z 5

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Hurááá :) To byla parádní jízda!! Louisu jsem si zamilovala a zase měla drive jako v prvním díle. Skončilo to přesně jak jsem si přála. Přečteno za 3 dny a kdyby to šlo čtu dál. Jojo je neskutečná vypravěčka.

11.01.2019 5 z 5

Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Moje oblíbená kniha, kterou vždy ráda otevřu,když k nám příjde zima :) doporučuji

06.12.2018 5 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

nebudu porovnávat s prvním dílem, protože je nepřekonatelný. Trvalo mi tak do půl knihy než jsem se do toho dostala, ale pak.. pak to bylo opravdu skvělé.. pocity se ve mě střídaly jako na houpačce. Chvíli jsem se smála, chvíli brečela a díky tomu dávám pět hvězd. Mám moc ráda, když ve mě kniha vyvolává emoce .. za mě dobré :)

19.09.2018 5 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Další knížka kdy musíte číst, protože netušíte kdo to sakra byl .. Teda takhle, myslela jsem, že vím a pak mi spadla brada.. Velmi dobré čtení, Paris nezklamala.

17.08.2018 5 z 5

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Jedna z nejlepších detektivek, kterou jsem četla. Perfektně napsané, simpatické postavy, které mi přirostli k srdci. Nemám co vytknout. Rozhodně doporučuji!!!!

02.08.2018 5 z 5

Staré řecké báje a pověsti Staré řecké báje a pověsti Eduard Petiška

miluju! četla jsem ve škole a občas pouštím audio před spaním, což doporučuji poslechnout. Skvěle namluvené. Baví mě, že v každém příběhu je ponaučení.

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Inspirující a moudrá kniha. Má oblíbená, jednou za čas ji přečtu, abych nezapomněla.

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Daniel Cole nezklamal. Moc se mu tento díl povedl a ještě lepší než Hadrový panák. Bextrová mě moc bavila, vlastně všechny hlavní postavy. Nemám co vytknout a jsem ráda, že to zkončilo základem na pokračování.

21.06.2018 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Nooo velká pecka! Knížku přečtenou za dva dny, úplně mě pohltila. Z Jacka mi bylo neskutečné blbě, ale nemohla jsem přestat číst a jen jsem potřebovala vědět jak to s tou Grace dopadne.. jedna z nejlepších knih co jsem četla !! Děkuji pěkně :)

07.06.2018 5 z 5

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Skvělá, poučná kniha.. díky paní Mornštajnové jsem zase o trochu víc pochopila a zjistila s jakými nepříjemnostmi museli lidé projít od 1. světové do revoluce. Moc mě čtení bavilo a opět mě tato kniha utvrdila v tom, že máme bezva spisovtelku.

31.05.2018 5 z 5

Cop Cop Lætitia Colombani

Dnes jsem knížku dohltala a byla to paráda. Knížka na mě velmi zapůsobila. Tři ženy, tři osudy, tři země. Moc mě bavilo autorčino psaní .. jednoduché, stručné a jasné .. dávám 5***** každý má svá trápení a je důležíte se tomu nepoddat , bojovat a jít dál..

18.05.2018 5 z 5

Marco Marco Jussi Adler-Olsen

Marco mě nebavil tolik jako předchozí díl, ale také dobré pokračování oddělení Q

09.05.2018 4 z 5

Tíha vesmíru Tíha vesmíru Jennifer Niven

Nivenová mě opět nezklamala. Knížka se četla skvěle a hrozně se mi na této spisovatelce líbí, jak popisuje pocity i to jak dokáže popsat nemoc. O prosopagnosii jsem neměla ani tušení a díky ní si umím představit ,jak se ten dotyčný může cítit. Za mě super a doufám, že příjde brzy s další podobnou knihou.

11.04.2018 5 z 5

Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Knize dávám 4* .. ze začátku se mi četla těžce, nemohla jsem se do toho dostat. Nevím zda to bylo tím, že jsem před tím četla Hanu, kdy autorka psala pro mé oko velice příjemně. Nicméně, do půl knížky jsem pořád nevěděla co si myslet a některé informace mi pro příběh přišly zbytečné. Poté co jsem přešla do druhé půlky knížky, jsem od toho nemohla odtrhnout zrak. Určitě si od ní zase něco přečtu.

28.03.2018 4 z 5