Mon.CouCou

Tato autorka má na svém kontě už celou řadu knih, a tak nebylo pro mne překvapením pěkná čeština. Navíc takový bonbónek z úst Marušky: Cestování časem mě neskutečně fascinuje a věřím, že nastane doba, kdy se tato možnost stane realitou.
Myslím, že se najde více takových fandů, i mě toto fascinuje.
V této knize najdete romantikou protkaný příběh Sophie a Joshe jak z minulosti a tak i ze současnosti, které osud svede dohromady.
K ději odehrávající ve Švýcarsku je do každého ročního období, mám však jedinou výtku-kniha mohla být delší.
Já si Zasněžené hory užila a co nebylo v knize, tak jsem dosnila, což taky ne každá kniha ve čtenáři probouzí.
Doporučuji!

Sexu v knize zase tolik nebylo, zato potíží docela dost, až jsem čučela, co autorka všechno vymyslela.
Valérie se chová jako střevo, ale zase tak úplně marná není, protože i když v anotaci stojí, že všechno vzdala, tak to není tak úplně pravda. Padá na prdel, na hubu, fakt si sáhne kvůli své blbosti na dno, tak je docela nezmar. Nebudu prozrazovat co všechno se jí povedlo, nepovedlo. A tak trochu vyzradím - vydělávala dost peněz, sex měla s kde kým (prostě puberta za socíku), dokonce si užila souložení i s holkou! Mínus - ta hovorová čeština mi chvílemi lezla na nervy, ale protože je to vyváženo břitkým humorem, takže nakonec vlastně celkem v pohodě.

Přiznám se, že je to moje první kniha od této autorky. Nepíše špatně, až na pár detailů, u kterého člověk přimhouří očko. Malou výtku dám jen k předvídatelné zápletce, ale to u tohoto druhu beletrie je vlastně fajn :-)