Moni_91 Moni_91 komentáře u knih

Šelma Šelma Andrew Mayne

Již delší dobu čekám, jestli bude mít někdo stejný názor na tuto knihu. Zatím se tu dočítám téměř 100% spokojenost. Proč ne, ale! Začátek opravdu super. Byla jsem nadšená, ale postupem, co jsem se knihou prokousávala, mi přišlo, že je to už všechno nějak přitažený za vlasy. Hlavní hrdina - superhrdina. Konec jako z Kobry 11. Zklamání. Dávám nejvíce 3 hvězdičky. Na to, jak jsem se na knihu těšila a všude ohlasy, že je to trhák. Tak tento názor bohužel nemohu sdílet. Jsou knihy, které pro mne jsou opravdu trhák. Tuto mezi ně počítat nemohu.

26.10.2018 3 z 5

Křik Křik Nicolas Beuglet

Skvělá kniha! Po dlouhé době čtení, které jsem si opravdu užila a těšila se na každou chvíli, co si budu moci číst! Místy mrazivá nálada a to mám ráda! :) Doporučuji!

11.03.2019 5 z 5

Fobie Fobie Wulf Dorn

Z předchozích knih jsem byla nadšená! Na konci člověk jen zíral s otevřenou pusou :D ale tento díl mě trochu zklamal, nejslabší ze všech knih. Samozřejmě jako vždy kniha velmi čtivá, pořád chcete číst dál a dál, ale... :) Dávám tři hvězdy.

26.09.2018 3 z 5

Lidé, kteří mě znali Lidé, kteří mě znali Kim Hooper

Skvělá kniha. Bavila od začátku do konce. Krásně se četla! Jen ten konec byl takový, no asi "domysli si sám" :)

14.10.2019 5 z 5