monishek monishek komentáře u knih

Pod Ďáblovým mostem Pod Ďáblovým mostem Loreth Anne White

To bylo vyborne. Cetlo se to jednim dechem a neustale jsem byla v napeti. Kdo to udelal, kdo lze a kdyz uz jsem si myslela, ze vim, tak na druhe strane jsem zjistila, ze vlastne nevim, protoze tohle byla taky lez. Skvely pribeh, doporucuji.

08.04.2024 5 z 5

Věž Věž Skye Warren

Závěrečný dil, co se tyce Avery a Gabriela, se mi libil. Bylo to akcni a takove vysvětlující. Jak to tenkrat vlastne bylo. Erotické sceny samozrejme nechyběly. I kdyz jsem mela obcas pocit, obzvlast v zaveru, ze je tam zbytecne moc omáčky. Ale prijemny pribeh na 4 hvezdy. Stranky se cetly jedním dechem. Kapitoly jsou kratke a ctive, takze za 2 večery precteno v klidu. Pribeh ma spad. Doporucuji. Jsem zvedava, jak to bude dal s Damonem a Penny.

08.08.2023 4 z 5

Jáma Jáma C. J. Tudor

Mne tenhle styl autorky proste baví. Střídání casovych rovin ma spad a nutí Vas cist dal a dal, protoze, jak uz to byva, tak to skonci v tom nejlepsim a vy chcete vedet, jak to bylo. Bylo to zamotané, napinave a četlo se to dobre. Pribeh jsem si uzila a kolikrat jsem se i usmala. ,,Jak by řekla ta tvoje stará milovaná matička po grupáči, nikdo nemá nejmenší ponětí, co všechno ve mně je. :D

03.07.2023 4 z 5

Penzion Penzion Robin Morgan-Bentley

Pribeh o páru, který (ne)prisel o miminko. Tak nějak postupne tušíte, jak to asi bude pokračovat a nic moc necekate. Podle indicií si domyslite, co se zrejme stalo a zadny wow efekt se nekona. Nakonec se prece jen objevi zvrat a vy to chcete rychle dočíst, protože potřebujete vedet, jak to tedy je. Čtivost zde nechybi. Nakonec celkem povedený thriller.

10.03.2023 4 z 5

Sedm manželů Evelyn Hugo Sedm manželů Evelyn Hugo Taylor Jenkins Reid

Je to první přečtená kniha od teto autorky a musim uznat, že postavu Evelyn vykreslila dokonale. Pořád mam pocit, ze existuje (existovala). Evelyn měla neuveritelny, bohatý život a zažila ztráty svych blízkých. Bohuzel to na me nepusobilo tak silně, abych brecela. Jen jsem byla překvapená a u jedne postavy mi to bylo lito, ale nic vic. Příběh se četl bez potíží, i když je stránkově delší. Rozdělení kapitol mi vyhovovalo. Kdyz jsem byla cca v půlce, tak jsem si rikala, ze manzelu uz mam pomalu dost a chtela jsem jen vedet důvod proc si vybrala Monique. Pak se to zlepšilo, i kdyz ten závěr asi nebyl úplně takovy boom, jak jsem cekala. Porad jsem doufala, ze si sednu na zadek a on byl uz konec..

05.03.2023 4 z 5

Bez tváře Bez tváře Rob Ashman

Zajimavy pribeh a určitě i ctivy. Nicméně ten zaver byl pro me moc přehnaný, takovy až Chuck Norris. Ale jinak pribeh pekne odsypal, napeti nechybělo a i počet stran byl akorat. Celkove bych ohodnotila jako lepsi prumer. Stoji za precteni.

23.01.2023 4 z 5

Naděje a osud Naděje a osud Ulrike Schweikert

Cely pribeh byl takovy milý a ctivy. Je pravda, ze nektere kapitoly me bavily vice a u nekterych jsem ztrácela pozornost. Nicméně pribeh jako celek jsem si uzila a bavilo me to. Jako zdravotnikovi mi prijde neuvěřitelne, jak se medicina vyvíjí. Jsem zvedava na dalsi dil.

17.11.2022 4 z 5

Nymfomanka Nymfomanka Sonia Rosa

Dočteno a mam takove smisene pocity. Na jednu stranu je to lepsi, nez co jsem puvodne ocekavala. Mela jsem strach, ze se bude jednat jen o sexuální sceny, jelikoz je Anita nymfomanka. Ale nakonec pojetí v podobě diagnozy mi prislo dobre. Střídání minulosti a přítomnosti bylo ctive. Nakonec se mi pribeh libil a nelituji precteni.

02.11.2022 4 z 5

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Tento díl se mi libil o neco mene, nez Hadrovy panák. Bylo to zrejme tim, ze samotny namet me az zas tolik nezaujal a hlavni hrdinka mi take moc nesedla. Chapu komentare, ze nekomu neni sympatická. Ale četlo se to celkem dobre, i napeti nechybělo. Jsem zvedava na 3.díl.

31.07.2022 3 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Ale joo, pro me to bylo čtivé i napětí jsem našla, ale přesto mi tam něco chybělo. Plny počet hvězdiček nedam, ale zkusím další díl. Neviděla bych to tak tragicky, četlo se to dobře.

28.04.2022 4 z 5

Jak jsi mohla Jak jsi mohla Heidi Perks

Pribeh se cetl dobre, melo to napětí i hezky rozdelene pohledy od ruznych postav. Take se střídala minulost a pritomnost. Chvílemi mi to připomínalo Dívku ve vlaku kvuli te manipulaci, ale jinak samotny námet byl fajn, i kdyz takove příběhy, kde se ztratí dite je mnoho. Akorat ten zaver knihy mi nic zajimaveho nepřinesl, tak mi prisel takovy zbytecne navic.

19.07.2021 4 z 5

Váš kluk prostitut? Váš kluk prostitut? Cyril Valšík

Ani nevim, co k tomu rict. Styl psani mi moc blizky nebyl, ale zase ctive to bylo. Nelituji casu straveneho nad knihou, ale nebudu se k ni uz vracet.

19.02.2019 3 z 5

A všichni mlčeli A všichni mlčeli Lydia Gouardo

Boze, to bylo neco. Nemam slov, jak mi te holky je lito. Co si vytrpela a nikdo ji nepomohl. Jake mela stesti, ze se objevila aspon Marianne. Ti sourozenci ji meli pomoct, nechapu, ze se na ni vykaslali, kdyz vi, jake to tam bylo. Nevim, jak knihu hodnotit. Bylo to nechutne a tryznive cteni. Pokud to nekdo citove da, tak si to prectete. Tohle nebyli lide.

02.10.2024 5 z 5

Hračkář Hračkář Andrew Mayne

1.dil Šelma se mi libil vic. Tady mi nesedlo moc tema. Vadila mi ta zbytecna omacka okolo. Bezpecnostni slozky, policie, agenti, vyhruzky apod me nebavi. Vubec mi to k profesorovi nesedelo. V nekterych situacich jsem se az ztracela, ze nevim, kdo je s kym a kdo je zas proti Theovi. Nejvic me bavil vrah. Spojeni s magii bylo neobvykle a ani mi nevadilo, ze se to tykalo deti. Zacatek a zaver nuda, ale samotne vysetrovani vraha me bavilo. Jsem zvedava na dalsi dil.

09.09.2024 3 z 5

Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Myslim si, ze serie Romanticke uteky se neda cist, jako klasicka serie, ale musite na to mit vylozene naladu a ja ted mela sakra chut na prijemnou romantickou oddechovku a zase me Caplin presvedcila, proc mam jeji Romanticke uteky rada. To Japonsko bylo skvele popsano a byla tam vseho s mirou, nic me nerusilo. Hlavni postavy mi neprirostly prilis k srdci, predevsim Gabe a Fiona, ale ten konec.. Sakra ten byl bozi. Kdyz si to predstavim, tak to je proste krasa. Ja jsem si pribeh maximalne uzila a stranky mizely pod rukama rychlosti svetla. Doporucuji

03.09.2024 5 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

Dlouho mi lezela kniha na policce, nez na ni prisla rada, coz byla velka skoda, protoze pribeh byl skvely. Strasne me bavilo netradicni vysetrovani a urputny profesor. Kratke kapitoly se cetly svizne a ani napeti nechybelo do posledni stranky. Ano, nektere situace byly prilis prehnane, ale nerusilo me to.

25.08.2024 4 z 5

Neviditelné kořeny Neviditelné kořeny Hynek Čapka

Nebylo to spatny, ale asi kronika neni uplne muj salek kavy, nebo tema mi neni blizke. Zacatek mi delal potize, abych se zacetla, ale pak to uz bylo lepsi. Nektere kapitoly byly zajimave a nektere trochu mene. Zaver byl hezky a ani mi nevadil, i kdyz to skoncilo tak pohadkove.

22.05.2024 4 z 5

Vinice ve Francii Vinice ve Francii Julie Caplin

Pribeh se cetl sam, postavy sympaticke a prijemne prostredi. Svatba, vinice, Pariz, laska .. Vse jsem si uzila. Caplin to umi. Skvela romanticka oddechovka.

04.05.2024 5 z 5

Pomněnkové matky Pomněnkové matky Lenka Chalupová

Zajimavy pribeh, i kdyz mi vadilo velke mnozstvi postav. Az jsem se v tom chvilemi ztracela, kdo je dcera, pritelkyne, byvala manzelka apod. Jinak pribeh byl celkem dobry, zaver mel spad, i kdyz mi prisel az takovy moc rychly. Cekala jsem jeste vice napeti. Celkove, ale knihu mohu doporucit.

24.03.2024 4 z 5

Pod rouškou šikany Pod rouškou šikany Blažena Hlasová

Nelehke tema, ale cetlo se to jednim dechem. Smutne pribehy sester jsou kratke, vystizne a ctive. Libilo se mi sestaveni temat. Zaznela zde jak sikana od vedouciho pracovnika, tak i od podrizenych, jsou zde problemy i cizinek. Bylo to skutecne pestre. Kniha stoji za precteni. Ma malo stran, ale obsahove je velmi zajimava. Jsem strasne rada, ze v praci mam skvely kolektiv i vcetne doktoru a nemusim podobne problemy resit. I kdyz je pravda, ze na praxi jsem se take setkala s nevhodnym chovanim.
Typ knihy, kterou staci precist jednou, ale i tak doporucuji precist.

18.03.2024 4 z 5