Moniska2410 komentáře u knih
Začátek byl pro mně těžký, nemohla jsem se do knihy začíst. Teprve v druhé části knihy si mně příběh židovské dívky Mileny a esesmana Franze získal.
Ačkoli se děj odehrává na nejhorším a nejkrutějším místě na světě, příběh je velice silný a je důkazem, že láska je silnější než to největší zlo.
Kdo zachrání jeden život, zachrání celý svět, pravilo židovské rčení.
Jak nelidsky se dovede člověk chovat a jak zoufale se o svůj život dokáže rvát.
Jen si přeju, aby se takové zlo už nikdy neopakovalo.
Ač je tento příběh fikcí, je založen na skutečných událostech, které se opravdu staly.
Po knížce sem sáhla díky výzvě na databázi knih a upřímně sem tomu ráda. To byl takový bizar, až to bylo super. A ty kresby, ty byly nádherný.
Příběh je velmi zvláštní. Tajuplný až děsivý, ale jsem ráda, že měl jen tak málo stran, protože se obavám, že kdyby příběh byl delší, ztratil by na temné a ponuré atmosféře, kterou chtěl autor ve čtenáři zanechat.
Určitě sáhnu po jeho dalších knížkách.
Knížku sem si vybrala z mého dlouhého nepřečteného seznamu, že mi bude dělat společnost na dvě odpoledne. Dala sem jí za jedno, nešla odložit. Knížka je rozdělena na dvě části, mě se líbily obě. V první se dozvídáme co se stalo a v druhé proč a jak. Díky krásnému popisu prostředí, sem měla pocit, že v té úžasné krajině sem taky.
Nevím jak to autorka dělá, ale já ty její pomalé romance miluju. Ona mě dokáže od prvních stránek tak zaujmout, že mi vůbec nevadí, že na věc se jde až o hodně později.
Tohle byla další pomalá pecka s úžasnou zápletkou a krásně napsaným příběhem o lásce a ztrátě, o tom jak žít se smutkem v srdci a pokračovat.
Líbí se mi způsob, jakým dokáže rozvíjet své postavy.
Tentokrát nás zavede do Pagos Springs v Coloradu, ty popisy přírody a okolí ...... měla sem pocit, že na těch místech sem s nima.
Aurora toho za poslední rok hodně prožila a rozhodla se proto vrátit do svého rodného města, aby se usadila. Ona byla sluníčko, optimistická, obětavá a já si jí hned zamilovala. Větší část knihy se nám Aurora otevírá a my máme možnost jí pořádně poznat, co jí trápí a proč se rozhodla vrátit.
Rhodes byl takový nevrlý zlatíčko. Ale zase na jeho obhajobu, neměl to v životě lehké a opravdu se snažil. Ale Amos, jeho syn, tajně pronajal garážový byt, aby si přivydělal a tím mezi nima nezačal vztah úplně dobře. Je dost tichý a přehnaně ochranářský, ale prošel by ohněm pro každého, na kom mu záleží.
Další skvělá postava byl Amos, syn Rhodese, bylo krásné vidět jaký si vybudoval vztah k Auroře, jak se jí pomalu otevíral a jak se z nich stali dobří kamarádi.
Tohle byl krásný příběh v nádherném prostředí, až je mi líto, že je konec. Doporučuji všema deseti .
,,Nevadí mi, že nejsem první chlap, kterýho kdy milovala, protože vím, že rozhodně budu poslední."
VAROVÁNÍ:
Nevhodné pro čtenáře mladší 21 let.
Obsahuje temná a citlivá témata, mučení, znásilňování, explicitní jazyk a popisy sexuálních situací s prvky BDSM.
Opravdu vemte v potaz varování, ať pak nejste v šoku. Mě se takového varování nedostalo a upřímně mě příběh pěkně semlel. Tenhle příběh by si ale měl přečíst každý, protože tohle se v některých zemích stále děje a jsou věci před kterými by jsme neměli zavírat oči.
Příběh je vyprávěn z několika pohledů a každý ten pohled má své opodstatnění v celém příběhu.
Mladičká Nicca je prodána vlastní matkou do kolumbijského bordelu a tím začíná její utrpení. Projde celkovou proměnou její vizáže, od jména, přes barvu vlasů až po plastické operace.
Aby děvčata v bordelu byly povolné, dostávají bez jejich vědomí do pití afrodiziaka. Každý si asi dokáže představit, co se tam děvčatům vše může dít, ale věřte, že vás autorka vyvede z omylu. To co některé zažívají vás ani ve snu nenapadne.
S pomocí jednoho zaměstnance se jí podaří uprchnout a tím na začíná druhá půlka příběhu.
S Niccy alias Lóry se stává Veronica, která se dostává do ochrany svědků. Potkává dva osudové může a já upřímně nevěděla, kterého jí přát víc. Jen nejde vše nechat za sebou a její noční můra opět ožívá.
Příběh mě několikrát srazil na zem, ale tak jako Nicca se vždy dokázala zvednout a jít dál, tak i já. Tohle je tak syrový příběh z prostředí mafie, který nemá obdoby.
Já už se těším, až se ponořím do posledního dílu, protože u něj se budete převážně usmívat a né málo.
Od knížky se nešlo odtrhnout, je čtivá od první až po poslední stránku.
Hlavní i vedlejší postavy jsou velmi sympatické, teda až na dvě blbky, kdo četl tak mi dá určitě za pravdu.
Střídání kapitol z pohledů obou hrdinů , za mě velké plus a dodalo knížce svižné tempo.
Neskutečně moc mě bavila ta jejich romantická linka, ten jejich vývoj vztahu, bylo to skvělé až nádherně romantické.
Riley mi byla strašně moc sympatická, úplně obyčejná holka, která to má v hlavě srovnané a jde si za svým snem, stát se zpěvačkou. Ale nemá peníze na drahou školu a tak zkouší štěstí a chodí po konkurzech. Šťastnou náhodou získá práci v bufetu jedné prestižní hudební školy a zde se setká s Julianem.
Juliana sem si oblíbila od začátku, i když je členem velmi populární kapely, chová se úplně normálně, žádný nafoukaný magor. Mezi oběma to začne jiskřit v podstatě od začátku. Jen Julian nechce další začínající zpěvačku, která se teprve snaží prosadit, protože v minulosti si něčím podobným už jednou prošel a nedopadlo to zrovna dobře. Proto mu to ze začátku docela blokuje jeho vztah s Riley.
Vadilo mi, že texty písní nebyly přeloženy. Jasně, anglicky teď umí skoro každý, ale za mě tam měl být jak český tak i anglický text, aby čtenář věděl, o čem vlastně zpívají.
A další věc, kdo vymýšlí fotky na přebal knížky???? Vůbec, ale vůbec Julian neodpovídá popisu v knize
Čtou ty, co to mají na starost vůbec ty knížky???
Není to první a počítám ani poslední kniha, kdy postavy neodpovídají popisu. Vnímáte to taky????
Jak sem si myslela, že třetí díl je top, tak tenhle je o chlup lepší ( promiň Trente, ale stejně tě pořád miluju)
I když tento díl má pomalejší rozjezd, to co jsme pak dostali, byla emocionální nálož.
Opět tu máme originální a naprosto boží příběh, který sem zhltla na jeden zátah.
Jessi strašně silná holka, ke který byl život pěkně krutý , to co si prožila za svých dvacet let života, to by jen tak nikdo nezvládl. Musela se poprat se svými démony a za to má můj obdiv.
Roman alias " Bane" mě fakt bavil. Měla sem trochu obavu o čem kniha bude, když nepatří do čtyřky " HotHoles", ale předčila má očekávání.
Je to zmetek jako všichni ostatní, ale když se chlap zamiluje, to se pak dějí věci.
Moc se mi líbilo jak se pomalu dostával k Jessi, to pozvolné přibližování, oťukávání, ten zrod jejich lásky
Můj celý život mi tě slíbil, tys musel, musel přijít.
Pokračujeme s dalším zlobivým klukem z party HotHoles Deanem.
Tento díl se mi líbil víc než první a já se už teď hrozně těším na ten třetí.
Četli se to skvěle, mělo to spád a hrozně rychle ty stránky mizeli, až mi je líto, že příběh skončil.
Deana sem si totálně zamilovala a oblíbila už v první díle. Byl to parchant, ale srdce měl na správným místě.
Rosie byla skvělá, vtipná i sarkastická. I když neměla na růžích ustláno, byla to velká bojovnice.
Nesnášela sem Ninu, měla sem nějakou teorii, ale byla sem úplně vedle.
Ke konci mi autorka připravila menší šok, ale naštěstí epilog odvrátil můj nadcházející infarkt.
Na začátek musím říct....... Co to k sakru jako bylo????
Ta emocionální nálož která se na mě sesypala. Autorka si pohazovala s mým srdcem jak kdyby to byl jen nafukovací míček. Měla sem pocit, že jsem na horské dráze, smích, radost, pláč, nasrání, prostě všechno dohromady se ve mě mísilo.
Jak sem byla naštvaná na konci prvního dílu, že mi přišel konec uspěchaný a já bych ho brala o pár stránek delší, tak začátek druhého dílu mi to vynahradil. A já to vše opět prožívala s nima, jak kdybych na tom hřišti byla taky.
Lili a Aleka sem si zamilovala v prvním díle a jsem moc ráda, že i v tomto díle na ně natrefíme a to několikrát. Vždyť bez nich by to nebylo ono
Jacka sem si oblíbila už v prvním díle, takže sem se na jeho příběh nesmírně těšila, kdo by ho nemiloval. Úplně ho mám před očima a teda řeknu vám, toho chtějí všechny
Reily mi byla sympatická od začátku, ano udělala chybu, ale ruku na srdce kdo jí nikdy neudělal. A obzvlášť, když vám vyhrožují lichváři.
Opět tu je nějaké tajemství, jen tady zasáhne bulvár a jejich zprávy, které jsou, jak už to u takových novin bývá zvykem z jedné třetiny pravdivé a zbytek jedna velká lež. A i z pití vody se dá udělat alkoholik.
Musím říct, že Haku sem si zamilovala, ale Tanec tak ten mě totálně pohltil, rozsekal a jen tak mě ze svých spárů nepustí.
Doufám, že bude ještě nějaká knížka o těchto namakaných ragbystů
Já se s Vámi loučím a jdu hledat letenky na Nový Zéland a Vy si knížku určitě přečtěte
Stojím za svým kapitánem
O Djatlovově expedici jsem před touto knihou nikdy neslyšela. Záhadný konec expedice i po dočtení zůstává záhadným.
Kniha je velmi dobře napsaná - pravda? tu se nikdo nedozví,ale stojí k zvážení některé informace, které kniha poskytuje. Kniha mě nezklamala ani když sem se vrahy nedozvěděla. Atmosféru umocňuje i spousta fotek. Autor knihu pojal dobrým způsobem, proto je dosti čtivá.
Už na mě čeká pokračování, nová fakta, či další teorie???
Autorka píše vážně čtivě a poutavě. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout.
Cecílie je trochu naivka a v místě, kam přišla kvůli svému studeném otci, hledá přátele.
Sean a Dominik byli jako voda a oheň a ani se nedivím, že se do nich zamilovala.
Každopádně je kniha celou dobu neuvěřitelně tajemná, svým způsobem napínavá, zajímavá a sexy.
A já nutně potřebuju další díl .
Pro mě to byla taková jednohubka, krátké kapitoly. Celou dobu vás to nutí číst dál a dál. Drsná reality show v ještě drsnějším světě, kde hlavnímu hrdinovy fandí a pomáhá převážná část. Konec mě dostal, ale boží mlýny melou pomalu, ale jistě.
Moje první zkušenost s Kingem v knižní podobě a určitě né poslední.
Krásná knížka,i když nezačíná vesele,je plná něhy, cestování, milých lidí a zrodu krásné lásky.
Ty popisy přírody a moře, úplně sem viděla tu modrou krásu. Ta vstřícnost cizích lidí, nezištná pomoc druhým. Přesně takhle si představuju Karibik a při popisování ostrovů sem se viděla jak sedím na pláži a popíjím drink. Annu a Keana sem si od začátku oblíbila a fandila sem jejich vztahu.
Knihu sem si chtěla přečíst po vlně negativních hodnocení na DK a udělat si na ni vlastní názor. A musím říct, že absolutně nechápu ty hejty co se na příběh snesli, přes odpad až po vykrádačku příběhů a kdesi co si. Upřímně, každý příběh v určitém žánru má v něčem kořeny, takže svým způsobem každý autor je vykradač. Nebo snad jen někteří se můžou označit za vykrádače.
Tak a teď k samotnému příběhu.
Příběh je o tom, že i odlišní lidé můžou milovat a být milováni.
Mavis nemá od narození na růžích ustláno, narodila se s netvořeným obličejem a rodiče jí odložili v sirotčinci. Jako ta odlišná to tam nemá vůbec jednoduché, takže když její jediná kamarádka umírá na nemoc, která se v sirotčinci rozšířila, utíká. Dostane se do města, ale protože jí nikdo nechce zaměstnat, skončí v chudobinci. Jednou večer když si zpívá jí někdo slyší a dá vědět krásné majitelce panoptika. A tak Mavis dostane nabídku, nabídku, která se v jejím případě neodmítá.
A tak se z Mavis stane Desdemona. Dostane se mezi své, ty jiné. Ale kdo je vlastně v tomto příběhu ten odlišný. Ty obyčejní, jak jim oni říkají, nebo ti zvláštní. To co jim totiž příroda vzala na vzhledu, tak jim stonásobně vrátila na umu.
Poznává tam i svou první lásku Geralda hromotluka s velkým srdcem. Poznává, že být odlišný není nic špatného a nemusí se za to stydět.
Pak ale na scénu přichází obyčejný Albert a celým příběhem pěkně zamává.
Chcete vědět jak příběh dopadne??
Na www.solis-nakladatelstvi je možné jí koupit jako e-knihu, tak i v papírové formě.
Příběh doporučuji a věřím, že i ostatním vykouzlí úsměv na tváři.
Příběh mě vtáhnul od prvních stránek, je extrémně čtivý a až na jednu osobu, jsou všichni hrozně sympatický. Člověk by si mohl myslet, že fotbalisti jsou namachrovaný mamlasové, ale i oni mají své sny, touhy a milují své rodiny a přátele.
Při čtení sem se vůbec nenudila, naopak sem si příběh náramně užila, je dost vtipný a objeví se i nějaké drama.
Phoebe mi byla od začátku sympatická, holka která po celou dobu zůstala svá a nenechala se ovlivnit. Pusu měla skvěle prořízlou a s každým si hned padla do oka.
Nicolas mi na prvních stránkách přišel, že to bude takovej ten arogantní kokomános. Ale on je v prvé řadě skvělý táta dvouletému synkovi, dobrý kamarád a druhý nejlepší hráč klubu.
Chemie mezi nima byla od začátku neskutečná, Phoebe se snažila mu nepodlehnout, ale ruku na srdce, kdo by odolal někomu, kvůli komu se vám rozklepou nohy a zvlhne klín
Připravte se na bývalou přítelkyni Carin, kvůli ní budete chtít znát číslo na nájemného vraha.
Konec, tak ten vás trošililinku naštve..... kecám....trošku víc, ale o to víc se budete těšit na další díl. Já teda doufám, že vyjde co nejdřív.
Knihu sem už jednou četla, takže já sem si dala takový rereading. Příběh ale prošel velkou změnou, od obálky až po menší úpravy v textu a hlavně nám přibyly pohledy dalších postav. A to je za mě hodně velké plus, máme totiž možnost vnímat i pocity ostatních, prožívat s nima jejích strasti i slasti.
Michell cítí, že s ní něco není v pořádku a uchýlí se k meditaci a jednou se při takové meditaci rozplyne a ocitne se v poušti. Absolutně netuší co se stalo, jak se tu mohla ocitnout.
A tím začíná tenhle úžasný, mysteriózní příběh. Od prvních stránek na vás začne dýchat tajemno a vy se pomalu začnete nořit do příběhu, který vás jen tak nepustí. Erotické scény také prošli skvělou změnou, několik jich přibylo, ale hlavně jsou tak žhavé, že doporučuji číst v soukromí.
Připravte se na milostný trojúhelník a já sem zvědavá který tým budete vy. Upřímně já sem v průběhu čtení přeskakovala z jednoho týmu do druhého a měla sem to do poslední stránky.
Ben i Samuel dva sexy chlapy mezi kterými se Michell nemůže rozhodnout a já se jí vůbec nedivím. Oba jí mají co nabídnout, oba jí mají rádi a ke každému jí to nějakým způsobem táhne.
Pokud máte rádi žánr dark romance, fantasy a mystičnost, tak tenhle příběh je právě pro vás.
Pohodlně se usaďte a nechte se vtáhnout do příběhu, který vás nenechá odložit knížku, dokavaď neotočíte poslední stránku.
Tahle kniha má vše co mám na těhle příbězích ráda, mafiánské prostředí, od nenávisti k lásce, pomsta a plno testosteronu.
Příběh je psán z pohledu obou hlavních hrdinů Calluma a Aidy a to je za mě u těchto příběhů velké plus, člověk vidí co si myslí a proč tak jednají.
Kapitoly jsou krátké a dynamické. Už vím proč je obálka taková jaká je , vymyslela to chytře mrška jedna.
Vůbec sem se u čtení nenudila, jediné mínus, že to jejich zamilovaní bylo na můj vkus až moc rychlé.
Calluma sem si okamžitě zamilovala, já prostě tenhle typ chlapů zbožňuju, ví co chce a jde si za tím.
Aida byla skvělá, svá, prostořeká a hodně odvážná.
Chemie měla ten správný drive a sexuální scény byly opravdu žhavé. To jejich špičkování bylo pak jen třešničkou na dortu.
Sedl mi autorčin styl psaní a já knihu zhltla za pár hodin. Už teď se těším na její další knihy, neboť oba hlavní hrdinové mají plno sourozenců.
Máme tu dalšího z party HotHoles a já se totálně zamilovala.
Každý díl je jiný, každý díl je pro mě něčím výjimečným, každý díl je příjemné překvapení a nedá se to přečíst, než na jeden zátah
Měla sem trochu obavy ohledně věkového rozdílu hlavních hrdinů, ale autorka se toho zhostila dobře a vůbec mi to pak ani nepřišlo.
Trent byl sice nemluvný drsňák, ale ve finále byl hodný a milující chlap samoživitel. A pro Lunu a Edie je ochotný udělat cokoliv.
Edie byla na svůj věk vyzrálá a není se čemu divit. Vždyť ona se svým způsobem stará o rodinu. Zatím mi je ze všech žen v sérii nejsympatičtější.
Příběh Trenta a Edie je prostě nádherný, zároveň dojemný a celkem i bolestný.
Oba si musí něčím projít, aby zjistili, že démony porazí spolu.
Za mě zatím nejlepší díl ze série. Uvidíme, co ukáže Bane.
Už je to deset měsíců, kdy jsi tu byla naposledy, ale já na tebe nemohu zapomenout.
Chybělo mi vidět, jak jdeš po chodbě.
Chybělo mi slyšet, jak fandíš při fotbale.
Chyběla mi vůně tvých vlasů.
Na knihu jsem se strašně moc těšila, měla sem velká očekávání a ona je všechny splnila. Nádherný příběh ke kterému nemám absolutně žádné námitky.
Hned od začátku vás děj vtáhne a vy čtete se zatajeným dechem.
Ava strašně milá a silná holka, která si hned na začátku projde peklem a bohužel si nemůže hned vše vybavit.
A i proto musíte číst pořád dál a snažíte se přijít na to, kdo jí to udělal.
Knoxe si zamilujete hned od začátku, i když na venek působí jako drsný frajer a Ava mu říká " Bezcitnej ďáble" má neskutečně dobré srdce a pro lidi, které miluje je ochotný udělat vše.
Moc se mi líbil jeho vztah s bratrem Danem.
Krásný romanticky příběh, ta chemie mezi hlavními hrdiny byla neskutečná
Neskutečně emotivní příběh, konec mě úplně rozsekal, byl dokonalý a ty epilogy
Řeší se tu spoustu drsných témat, znásilnění, šikana, drogy i rodinné vztahy.
Je to čtivé, opravdu čtivé, stále se něco děje. Emoce šli nahoru a dolů a já nemohla přestat číst.
Pěkná romantika, né až tak přeslazená.
Člověk by si mohl myslet podle obalu, že se příběh bude odehrávat někde na zámku za éry princů a princezen, ale né dostáváme příběh který se odehrává v mafiánském prostředí a na politické scéně plné vlivných lidí.
I když je to nereálný až neuvěřitelný, je to pohádka pro nás velký holky.
,, Křídla nemám k letu." zašeptala jsem. ,, Mám je pro to, abych měla čím ochránit mojí rodinu."