Monka0901 komentáře u knih
No, čo o tejto trilógii povedať, zo začiatku ma kniha Odhal mě zaujala, síce námet rovnaký ako pri viac ako polovici kníh tohto žánru (on bohato bohatý a ona...no proste chudobná deva), ďalej však som mala pocit, že už neviem, či vôbec chcem pokračovať v čítaní knihy (a už vôbec nie celej trilógie), ale keďže som človek, ktorý keď dáku knihu alebo sériu kníh otvorí, tak ju zatvori až keď celú knihu, resp. sériu prečíta, nemám totiž rada neuzavreté konce. Prečítala som teda skoro celú trilógiu, práve čítam poslednú časť a trvá mi to dlhšie ako by som čakala, pričom každú chvíľu mám chuť knihu zatvoriť už naveky. Maximálne mi lezie na nervy to Nikkine neustále "Ach", pokiaľ to nie je na začiatku každej druhej vety, ktorú tá žena vypustí z úst, tak asi v žiadnej. Zároveň nechápem ako sa môže niekto, kto bol skoro celý život pod niekoho vplyvom, resp. sa stále podriaďoval inému a konečne sa z tejto submisívnej pozície dostane, hneď ako pozrie na Damiena rozpustiť a v sekunde byť opäť submisívnou (aj keď teraz v polohe sexuálnej) a súhlasiť so všetkým čo si dominant zmyslí a ešte byť pri tom neskonale šťastná.
Ďalej mi v knihách dosť prekáža (a to napriek tomu, že ide o tento žáner) gradovanie sexuálnych scén, ktoré najmä v druhej a tretej časti sú skoro na každej piatej strane, a preto v podstate už tieto časti len preskakujem, lebo už je toho fakt až moc.
Uvidíme, ako tretia časť dopadne, ale napriek začiatočnému nadšeniu, dnes už môj názor na celú trilógiu nie je úplne najlepší, tak dúfam, že ku koncu bude tretia časť stáť za to.
Pekna kniha, ale tak ako tu už bolo spomenuté, liezlo mi na nervy to jej stale “ach” a výraz “kunda” tiež nie je podľa môjho gusta.
Kniha nebola zlá, ale proste dáko sa neviem zbaviť pocitu, že mi niečo nesedí. Mala som pocit, že to bolo dosť natiahnuté a zrazu bum koniec. Obálka mi k obsahu vôbec nesadla.
Kniha ma dost sklamala. Napriek zdlhavemu zaciatku ma kniha zacinala aj bavit, ale v poslednej tretine knihy som sa do citania uz musela priam nutit a koniec ma maximalne sklamal.
prevej knihe som dala 5 hviezdičiek, tejto len dve, pričom som knihu ani nedočítala, nakoľko ma už asi v polovici úplne prestala baviť
Nádherná kniha, páčila sa mi viac ako Archeruv hlas, nevedela som sa od nej odpútať. Prečítanú som ju mala asi za 7 hodín.