Morfyk | Komentáře u knih | Databáze knih

Morfyk Morfyk komentáře u knih

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Opět nemám slov, Robert mně jako autor krimi naprosto sednul. I Erika F. je mi velice sympatická.

23.01.2019 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Kniha mě úplně pohltila i když jsem četl určitě lepší, dávám 5 hvězd. Opravdu doporučuji.

11.01.2019 5 z 5

Jmenuju se Ozzy Jmenuju se Ozzy Ozzy Osbourne

Co dodat, prostě Ozzy, tak jak ho všichni známe + ještě spousta dalších peprností, o kterých jsem neměl ani ponětí.

30.07.2018 4 z 5

Noc Noc Bernard Minier

To co jsem nenašel v knize Tma jsem našel v pokračování NOC. Parádní počtení, děkuji

26.06.2018 4 z 5

Tma Tma Bernard Minier

Tak trochu jsem čekal, že mě kniha pohltí jako předchozí dva díly, ale bohužel se to nestalo. Pořád sem si říkal, že je to trošku delší úvod, že to bude v pohodě, začne tě to bavit, ale to se dostavilo až asi po přečtení 70% knihy, což je opravdu pozdě. Nějak jsem postrádal ten drive předchozích dvou dílů, nebylo tam to co mně u Miniera předtím zkrátka drželo a nechtělo pustit. Každopádně mně TMA přijde, jakoby byla napsaná od jiného autora a rozhodně bych ji neoznačoval jako třetí pokračování. Přesto doporučuji přečtení - jako psychothriller perfektní, ale knihu nedoporučuji lidem, kteří mají temné myšlenky a kteří si prochází zrovna nějakou životní krizí. Tma vám to neulehčí, naopak přispěje k dalším pochybnostem a přitíží vám.

06.06.2018 3 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Bylo to moc hezké se po tolika letech vrátit zase do Bradavic. Psaná forma scénáře mně vůbec nevadila a po chvilce jsem ji už vůbec nevnímal a naopak celkem pěkná zápletka, hezké vysvětlení a hlavně to, že jsem zažíval najednou vše co mě tak strašně bavilo na původních knihách s Harrym. Rozhodně doporučuji.

31.03.2018 4 z 5