mozkit komentáře u knih
Jsem v půlce a pořád nějak ne a ne aby mě to šíleně chytlo a zabavilo, ale dojedu to.
Výborný začátek, pak převrat v ději a nastává vyšetřování události a najednou velmi rychlý konec. Čekal jsem víc ponorkový akce a trošku mě zklamal konec skoro bez akce :) Ale jinak super kniha.
Za mě asi zatím ze všech přečtených Pratchettovek díl který mě nejmíň bavil. Tak nějak mi nepřišel extra zábavný. No nevadí v zásobě mám další díly a jedu dál :)
Dobře se čte. Celkem vtipně a trefně popsaný životní situace, který občas zažije každý běžný člověk. Krátké a rychlé kapitolky. Taková knížka vhodná na krátký čtení do mhd, při čekání, na záchod a tak :)
klasika, dalsi dil Zmizele Prahy :) (v podstate povinnost mit vsechny dily)
Jednoduche a zabavne cteni. Pekne popsane (casto vtipne) jednotlive prihody a urcite situace, ktere spolu zazili. Casto i na preskacku co se tyce casove osy, ale vubec to nicemu nevadi. Nektere situace velmi zajimave. Za me dobry :)
Jeste jsem ji nedojel celou ale prvni povidky me nejak vubec nenadchly :(
Prvni dil bavil vic, tohle uz bylo takove natazene pro me.
Jedno z mych prvnich scifi prectenych kdysi. Silene se mi libilo :)
Pro me zklamani. Po precteni jinych knih s Pacinem od autora mi tato prijde dosti slabsi, samotna "akce" vypukne az ve skoro samem zaveru knihy.