Ms.Iris Ms.Iris komentáře u knih

Značka: Neľúbená Značka: Neľúbená Ivana Ondriová

Zaujímavý príbeh, kniha sa čítala sama ;-) aj slza ukapla..

15.11.2016 4 z 5

Puzzle Puzzle Eliška Holienčíková

Celá kniha bola len o naivnom čakaní na jediného chlapa, ktorý zatiaľ obšťastnil všetky ženy... o vrtení zadočkom snáď na každej strane a o divnom happy ende, ktorý šťastným koncom ani nebol.

15.11.2016 2 z 5

Luxusný prešľap Luxusný prešľap Evelin Červienková

Zaujimave citanie ;-) no cakala som par viet k tomu, ako Viky ukoncila svoj vztah, par viet k Durimu kedze sa tam nacrtlo nieco pri utesovani a myslela som ze sa to bude rozvijat...taktiez som nepochopila ako hl.hrdinka ovplyva nesmiernym sebavedomim, no zaroven sa ponizi tym, ze nema kamaratky a musi sa bavit s tou, ktora jej ublížila?? A co je snad jedina na svete..? Nuz...obhliadnuc od toho. Knizka sa citat dala ;-)

01.09.2016 3 z 5

Dostanem ťa! Dostanem ťa! Evelin Červienková

Prekazala mi Tanina naivita, ze Tiborovi pomoze. Ze sa zmeni. Za cenu bitiek, urazania.....ale na tom nic nemeni fakt, ze sa kniha citala lahko, styl pisania mi bol sympaticky a dej ma zaujal, tesil...radost cistat taketo knihy ;-)

19.05.2016 5 z 5

Ona Ona Tatiana Brezinská Čuperková

Velmi sa mi pacil autorkin styl pisania. Lahko, vtipne a zaujimavo napisana kniha, ktorej som odpustila aj zopar chyb. Uz po precitani prvych stran som vedela, ze kniha bude skvela :-) a aj bola. Odporucam

18.04.2016 5 z 5

Miluje nemiluje idem Miluje nemiluje idem Martina Monošová

Kniha sa mi páčila, dej ma nenudil, s blížiacim sa koncom neprichádzal klasický happyend, postavy sa správali občas nečakane, čo ma potešilo že kniha nieje vôbec predvídavá :-)

08.04.2016 5 z 5

Zúfalá v Bangkoku Zúfalá v Bangkoku Soňa Baniarová

Celkom vtipne podaný príbeh hrdinky v Thajsku. Sem-tam ma niečo v knihe rušilo, niečo mi tam chýbalo, ale v konečnom dôsledku, celkom fajn príbeh napísaný príjemným štýlom :-)

01.03.2016 3 z 5

Moja nová jar Moja nová jar Marika Budayová

Jednoduché čítanie, priemerný dej s happy endom..

21.09.2015 3 z 5

Všetko v poriadku Všetko v poriadku Monika Macháčková

Príjemné čítanie, no miestami gýčové...

15.09.2015 4 z 5