Ms.Iris komentáře u knih
Zaujímavý príbeh, kniha sa čítala sama ;-) aj slza ukapla..
Celá kniha bola len o naivnom čakaní na jediného chlapa, ktorý zatiaľ obšťastnil všetky ženy... o vrtení zadočkom snáď na každej strane a o divnom happy ende, ktorý šťastným koncom ani nebol.
Zaujimave citanie ;-) no cakala som par viet k tomu, ako Viky ukoncila svoj vztah, par viet k Durimu kedze sa tam nacrtlo nieco pri utesovani a myslela som ze sa to bude rozvijat...taktiez som nepochopila ako hl.hrdinka ovplyva nesmiernym sebavedomim, no zaroven sa ponizi tym, ze nema kamaratky a musi sa bavit s tou, ktora jej ublížila?? A co je snad jedina na svete..? Nuz...obhliadnuc od toho. Knizka sa citat dala ;-)
Prekazala mi Tanina naivita, ze Tiborovi pomoze. Ze sa zmeni. Za cenu bitiek, urazania.....ale na tom nic nemeni fakt, ze sa kniha citala lahko, styl pisania mi bol sympaticky a dej ma zaujal, tesil...radost cistat taketo knihy ;-)
Velmi sa mi pacil autorkin styl pisania. Lahko, vtipne a zaujimavo napisana kniha, ktorej som odpustila aj zopar chyb. Uz po precitani prvych stran som vedela, ze kniha bude skvela :-) a aj bola. Odporucam
Kniha sa mi páčila, dej ma nenudil, s blížiacim sa koncom neprichádzal klasický happyend, postavy sa správali občas nečakane, čo ma potešilo že kniha nieje vôbec predvídavá :-)
Celkom vtipne podaný príbeh hrdinky v Thajsku. Sem-tam ma niečo v knihe rušilo, niečo mi tam chýbalo, ale v konečnom dôsledku, celkom fajn príbeh napísaný príjemným štýlom :-)