Ms.Iris Ms.Iris komentáře u knih

Dotyk túžby Dotyk túžby Emily D. Beňová (p)

Nadšená som. Kniha pútavá, čítala sa priam sama. Najde v nej čitatel všetko, s čím sa mladý človek v živote stretáva, od priateľstva, lásky, cez chuť erotiky až po charakterove špinavosti.
Je jedno či si bohaty ako postavy v knihe, alebo nie, no stále si len človek s citmi a pocitmi a o tom to je ;-)

07.11.2019 5 z 5

Žiješ iba dvakrát Žiješ iba dvakrát Dominik Dán

Tento svet je tak skazený...

06.06.2019 4 z 5

Za to mi zaplatíš! Za to mi zaplatíš! Petra Nagyová Džerengová

Tak ma to draplo za srdce, aj z osobných dôvodov... polku knihy som preplakala.

24.03.2018 5 z 5

Láskou spútaní Láskou spútaní Eva Ava Šranková

Akozeeeeee !!! Kniha, do ktorej som sa nevedela PRINUTIT, lebo ma proste odradzala ta história v začiatkoch, ...no premohla som sa a ŽASNEM :-) kniha je úžasná! Skvelá! Dej nepredvídateľný, pútavý, proste radosť ju čítať! Veľké plus dávam autorke za detailne opisy tej doby, držanie sa histórie , dátumov atď. Síce mňa toto osobne nebavilo, tieto detaily som preskakovala, ale fanatik do histórie si tu príde na svoje a ocení ešte viac túto knihu. Za mňa tak či tak jednoznačne perfektné čítanie ;-)

22.11.2017 4 z 5

Aj ja ťa chcem Aj ja ťa chcem Hana Leger

Obálka knihy bolo to jediné, čo ma upútalo na tejto knihe. Popravde, knihu som nedokázala dočítať úplne do konca, od začiatku ma vôbec nezaujala. Dve hviezdy dám za trpky humor a sarkazmus, ktorý autorka podáva fakt skvele, ale to je asi tak všetko. Dej je zbytočne naťahovany nezmyselným opismi kadečoho.. v skutočnosti ide o jednoduchý dej, avšak autorka ho zakrýva do neprirodzene rozvitych viet, ktoré ešte krkolomne rozvija o nezaživne opisy... až som dostala nechuť čítať to dalej.

07.11.2017 2 z 5

Uličnica Uličnica Jana Benková

Fuu, táto kniha má príbeh, ktorý som nečakala. Nevedela som sa od knihy odtrhnúť. Napínavý dej, všemožná snaha hrdinky bojovat proti osudu, ktorý si žiaľ sama pokašlala; hra na mačku a myš, ktorá nemá konca kraja. Prežívala som to spolu s hrdinkou, každý jeden pád, každý jeden vzlet...priala som jej. Fandila. A ako pri skoro každom románe som čakala happyend. Nedočkala som sa a ostala som akási sklamaná.. kniha zrejme chcela skončiť tak, aby si čitateľ domyslel, či sa hrdinke podarí zasa žiť normálny život alebo už zostane navždy na samom dne ukrytá pred svetom...no na mňa osobne zapôsobil záver knihy veľmi zle, určite sa dalo lepšie uzavrieť kapitolu takého strhujúceho pribehu...plus zostal vo mne taky pocit bezmocnosti a ľútosti, že to ani možné nieje.

26.10.2017 4 z 5

Ema Ema Soňa Rebrová

Knihu som celú preplakala. A ani som poslednú kapitolu nedočitala :-( nedokázala som to cez to množstvo sĺz a cez ten pocit, že aké to je prísť o dieťa. Knihu som čítala v noci, keď moje malé dieťa spalo, vždy som skončila pohľadom na neho a plakala som ešte viac.... Nedokážem si predstaviť bolesť a silu matky, ktorá si toto prežije...ja by som to nezvládla. Kniha má silný príbeh, na ktorý nikdy nezabudnem.. kiežby takých príbehov bolo menej!

06.11.2016 5 z 5

Lekcie z nenávisti Lekcie z nenávisti Martina Monošová

Dlho som sa nútila do čítania, začiatok ma totiž nijako extra nezaujal...trvalo mi pár dní! než som sa odhodlala čítať ďalej ..a nakoniec neľutujem. Dej sa rozbehol a začalo to byť vcelku zaujímavé čítanie.

07.10.2015 3 z 5

Nezvestný Nezvestný Ivana Ondriová

Skvelá kniha, pútavý dej + perfektný štýl písania :) pre mňa za 5*

27.07.2015 5 z 5

Ja, svokra Ja, svokra Števa Opremčáková

Ak sa matka zrazu dostane na vedlajšiu "koľaj", keď jej miesto zaujme iná žena, je to šok a riadna facka...ale to ako sa ku nej začal správať jej syn by ma štvalo viac než to, že som v jeho živote "tá druhá"! Normálne bych ho preplieskala keby sa takto choval ku mne môj syn! Obdivujem a zároveň ľutujem jeho matku koľko strpela a pretrpela z lásky k synovi, ktorý bol to jediné čo mala. Až mi to ubralo sympatie k príbehu...

13.06.2015 3 z 5

Zostaň so mnou Zostaň so mnou Gayle Forman

Príbeh podaný nevšedne a veru dojal ma veľakrát než som knihu dočítala, no napriek tomu mi tam ešte niečo chýbalo..

13.06.2015 3 z 5

On On Zuzana Markovičová

Človek sa vo vzťahu veľakrát sklame než nájde tú pravú lásku. A v tejto knihe je to pekne rozpísané. Hlavná hrdinka zažíva pravú, ale i naivnú lásku. Každá jej prináša šťastie i sklamanie.....aby nakoniec pochopila, že dôležité je v prvom rade myslieť na seba a nie na druhých. 4*

10.04.2015 4 z 5

Detský plač v podkroví Detský plač v podkroví Ivana Ondriová

Pekné, svižné čítanie :-) odporúčam

10.03.2015 4 z 5

Tak som to chcela Tak som to chcela Erika Hornáková

Jednoduchý príbeh, ktorý zahŕňal všetko, čo do života patrí. Mne sa to páčilo, mňa to vôbec nenudilo.

10.12.2014 5 z 5

Nepýtaj sa, kde som Nepýtaj sa, kde som Petra Nagyová Džerengová

Pekný príbeh, nepredvídateľné rozuzlenie... kniha sa dobre čítala, ale...niečo mi tam chýbalo k dokonalosti.

02.12.2014 4 z 5

Dva plus dva Dva plus dva Timea Keresztényi

Mne sa kniha veľmi páčila. Je písaná svižne a nájde sa v nej veľa žien, ktoré pre lásku spravia čokoľvek, aj to čo by nikdy pred tým neurobili. Hlavná hrdinka stráca svoju hrdosť a svoje sebavedomie, pretože sa chce zapáčiť v každom smere mužovi, ktorý nevie ľubiť nikoho iného, len svojho syna. A ona zostáva stále tou druhou, utrápenou, nedocenenou, .... stojí to za prečítanie :-)

07.10.2014 5 z 5

Diagnóza: rodina - Všade je niečo. V tejto rodine je všetko! Diagnóza: rodina - Všade je niečo. V tejto rodine je všetko! Hana Lasicová

Mňa to taaaak nebavilo...

26.09.2014 1 z 5

Hypnos Hypnos Roland Oravský

Ani sa mi nechce veriť, že to písal mladý Slovák. Kniha ma dostala hneď v úvode. A v hlave mi behala ešte veľa dní po prečítaní. Chcela by som však vedieť viac o planéte, o tých tvoroch, o výskumoch a ....potom sa uvedomila, že to je len sci-fi kniha a nie realita.. dej ma pohltil viac než som čakala. Kniha by si však zaslúžila pokračovanie :)

01.09.2014 5 z 5

Hlas srdca Hlas srdca La Vyrle Spencer

Prvý príbeh bol zaujímavejší, pútavejší, romantickejší.. prečítala som ho na jedno posedenie :-) zato druhý príbeh ma až tak veľmi neoslovil, hoci tiež mal svoje zaujímavé zákutia.

16.08.2014 4 z 5

Jak přestat brát (drogy) - Svépomocná příručka Jak přestat brát (drogy) - Svépomocná příručka Karel Nešpor

Skvele napísané, rozpísané, všetko pre všetkých, ktorých sa to týka či už priamo alebo nepriamo. ODPORÚČAM!

18.04.2014 5 z 5