Munchkin451 Munchkin451 komentáře u knih

Hamlet, králevic dánský Hamlet, králevic dánský William Shakespeare

I přes težší jazyk se četlo dobře a už podruhé mě William Shakespeare přesvědčil o své genialitě. Za mě ještě lepší než Romeo a Julie.

27.02.2023 5 z 5

Jana Eyrová Jana Eyrová Charlotte Brontë

Bylo to fajn ale čekala jsem od téhle knihy opravdu hodně a nějak to tam nebylo. Možná jsem měla jen přehnané očekávání z těch všech skvělých recenzí.

28.01.2022 3 z 5

Zabiják Zabiják Émile Zola

Smutný a silný příběh.

27.07.2021 3 z 5

Král Lávra Král Lávra Karel Havlíček Borovský

Jednoduchá básnička s ponaučením. Moc pěkně

Trainspotting Trainspotting Irvine Welsh

Choose life

27.07.2021 5 z 5

Justýnka a asistenční jednorožec Justýnka a asistenční jednorožec Kateřina Pantovič

Originální nápad. Přečtu svojí malé sestřence.

26.07.2021 4 z 5

Lady Fuckingham Lady Fuckingham Oscar Wilde

Já se červenám

30.06.2021 3 z 5

Home Body: Mé tělo, můj chrám Home Body: Mé tělo, můj chrám Rupi Kaur

Moc krásné a emotivní

04.02.2022 4 z 5

Kurt Cobain: Ilustrovaný životopis Kurt Cobain: Ilustrovaný životopis David Aceituno

Pokud jste fakt velkej fanoušek Nirvány(jako já), asi se nic novýho nedozvíte, ale i tak je kniha hezky zpracovaná, má krásné ilustrace a čte se dobře.

27.07.2021 4 z 5

Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le Mark Manson

Knihu jsem přečetla hodně rychle. Některé názory nesdílím, jiné jsou trefné a objevilo se i pár myšlenek, které mě samotnou nenapadly.

12.07.2021 3 z 5

Ortel Ortel Franz Kafka

Zanechalo to ve mně mrazivý pocit... jako všechno od Franze Kafky.

Klub rváčů 2 Klub rváčů 2 Chuck Palahniuk

Jedna hvězdička za ilustrace.

26.07.2021 1 z 5

Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

Základka..čtení před třídou bylo pro mě sice utrpení ale některé příběhy byly milé a kniha má pěkné ilustrace.

26.07.2021 2 z 5

Kam zmizel můj sýr? Kam zmizel můj sýr? Spencer Johnson

Roztomilá kniha, kterou přečtete za chvilinku a dovede vás k zamyšlení. Hodlám se k ní vracet v budoucnu, obzvlášť ve chvílích, kdy budu procházet nějakou životní změnou:)

26.07.2021 4 z 5

Bílá jako sníh, rudá jako krev Bílá jako sníh, rudá jako krev Alessandro ďAvenia

Nejen pro náctileté :)