munka munka komentáře u knih

Léto Léto Amanda Quick (p)

Pekný záver celej trilógie. Humor, detektívna zápletka a romantika pre mňa relax.

23.01.2020 4 z 5

Přízrak Přízrak Jo Nesbø

Napínavý príbeh plný zvratov. Niektoré nečakané, iné predvídateľné. Záver pre mňa veľké prekvapenie.

04.12.2019 5 z 5

Najkrajšie pokušenie Najkrajšie pokušenie Johanna Lindsey

Pekná romantika, dobrodružstvo a hlavne kapitán Hawk. Podpichovanie medzi Jamesom a Tonym musí byť v každej knihe, a táto nie je výnimkou. Podobne aj napadanie priženivších sa mužov , zaťov do rodiny.

27.11.2019 4 z 5

Pohanský kámen Pohanský kámen Nora Roberts

Veľa fantastiky, ale aj lásky a súdržnosti. Rodina drží po kope a o tom to je. Záver drastický, ale dobro zvíťazilo. Sériu nezavrhujem, ale v pamäti mi neutkvie.

05.11.2019 4 z 5

Zemřeš v další kapitole Zemřeš v další kapitole J. D. Robb (p)

Zo začiatku som sa trochu trápila, niečo mi tam nesedelo. Kľudné vyšetrovanie bez vtipných dialógov, minimum akcie, domáca pohoda s Roarkom. Ale prekvapenie, Nadine si našla "frajera" . Chválim obálku.

24.10.2019 4 z 5

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Napínavý príbeh až do konca. Vraha som si nedokázala tipnúť a bolo to teda prekvapenie. Teším sa na ďalší príbeh.

31.08.2019 5 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Zaujímavý príbeh, napätie a prekvapivý koniec. Začiatok ma veľmi nezaujal, ale potom sa to pohlo. Určite si prečítam aj ďalší diel.

29.07.2019 4 z 5

Tichý přístav Tichý přístav Nora Roberts

Príbeh bratov pokračuje. Trochu slabší diel oproti predchádzajúcim, ale splnil svoju úlohu v sérií. Dozvedela som sa ako to je so Sethom, či si nájde Phil svoju osudovú ženu, ale pribudli aj ďalšie postavy. Skvelá séria. Teším sa na Setha.

21.02.2019 4 z 5

Bouřlivý příliv Bouřlivý příliv Nora Roberts

Ďalší syn, ďalší príbeh. Dozvedáme sa o Ethanovej minulosti, ale Roberts nezabúda ani na ostatných bratov. Výchova Stelly a Reya prináša ovocie. Už sa teším na ďalší diel.

20.02.2019 5 z 5

Stříbrná labuť Stříbrná labuť Sabrina Jeffries

Pekný príbeh, na zimné večery doporučujem.

08.01.2019 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Napínavé čítanie až do konca. Doporučujem.

02.01.2019 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Ďalší autor, ktorého zaradím medzi obľúbencov. Napínavý príbeh od začiatku až do konca. Nevadilo mi, že už v polovici knihy som vedela kto je vrah.

02.01.2019 4 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Moja prvá kniha od tohoto autora a hneď zaujala. Erika Fosterová prichádza na nové pôsobisko a nemá to tam ľahké. Nebojuje len s vlastnými démonmi, ale aj s nepriazňou kolegov. Napínavé až do konca a kto je vrah som vôbec netušila.
Doporučujem. Teším sa na ďalšie diely.

08.12.2018 4 z 5

Tiše a přesně Tiše a přesně J. D. Robb (p)

Zaujímavý námet, vraždiaci teenager. Mŕtvych pribúda a vrahovia sú krok pred Dallasovou. Aj keď vieme, kto je vrahom neuberá to na napätí. Silné sú scény, kedy si Eva uvedomuje, žeby mohla prísť o svojich blízkych. Teším sa na ďalší diel.

02.12.2018 5 z 5

Totožnost neznámá Totožnost neznámá J. D. Robb (p)

Drsný príbeh o vraždiacich milencoch, na ktorých odhalení sa podieľa celé oddelenie.
Nápomocnú ruku podá aj veliteľ Whitney. Páčilo sa mi ako sa Baxter staral o svojho "kluka" Truehearta. Doporučujem. Teším sa na ďalší diel.

11.11.2018 5 z 5

Prvý dojem (ne)klame Prvý dojem (ne)klame Jude Deveraux (p)

Pekné oddychové čítanie, láska ženy k dvom mužom, kriminálna zápletka. Doporučujem.

06.09.2018

Neomylný instinkt Neomylný instinkt J. D. Robb (p)

Napínavý príbeh prečítaný za dva dni. Hrozný preklad a vykanie hlavných postáv však neskazili zážitok z tejto knihy.

04.09.2018 5 z 5

To se ti jen zdá To se ti jen zdá J. D. Robb (p)

Jeden z drsnejších príbehov, ale skvelé napísaný. Trochu mi tam vadilo, opätovné vykanie Evy a Peabodyovej, ale privítala som návrat Jamieho.

28.07.2018 5 z 5

Smrtící kalich Smrtící kalich J. D. Robb (p)

Zaujímavá zápletka , nové postavy a hlavné nezvyčajne prostredie. Roberts nesklamala a teším sa na ďalšie diely.

24.07.2018 5 z 5

Smrtící hrátky Smrtící hrátky J. D. Robb (p)

Ďalšia skvelá Dallasová. Potešili má okrajové príbehy už známych postáv, Louise a Charles, ako aj nové postavy aj keď malé,Tiko. Teším sa na ďalší príbeh.

04.07.2018 5 z 5