munka komentáře u knih
Pekný príbeh, napínavý až do konca. Teším sa na ďalšie knihy z tejto série.
Ako sa píše v obsahu knihy " Je to kniha, ktorá Vás rozosmeje aj dojme". Úplne s tým súhlasím a doporučujem prečítať.
Oddychové čítanie s predvídateľným koncom. Určite si prečítam aj ďalšie dva diely.
Začiatok s vojnou má trochu prekvapil, ale keď som sa zorientovala, nemalo to chybu. Výborné napínavé čítanie.
Kniha má nenadchla. Zo začiatku som si nevedela zvyknúť na štýl písania a uvažovala som, že to zabalím. Postupne má však dej zaujal a koniec prekvapil.
Perfektné pokračovanie Medeného jazdca. Spomienky na detstvo Alexandra, prežité chvíle s Tatianou dokresľovali putovanie Alexandra za slobodou a výdrž Tatiany pri hľadaní milovaného muža. Koniec trochu zrýchlený, ale neubral na dojme z celej knihy. Teším sa na posledný 3. diel.
Napínavý príbeh až do konca. Páčilo sa mi tiež ako sa posunul vzťah Eve a Roarke. Teším sa na ďalšie knihy z tejto série.
Moja prvá kniha od Sparksa. Pekný dojímavý príbeh. Môžem si konečne pozrieť aj film .
Pekná oddychovka na letné večery. Romantika, trochu napätia, parádny koniec.
Zaujímavý príbeh, začiatok trochu nudný, ale potom to nabralo dej a už som sa nevedela dočkať ako to skončí.
Podobne ako prvý diel aj tento sa mi páčil. Leo opísal svoj život bez Evie a nebolo mu čo závidieť. Inak odporúčam prečítať.
Vtipne napísaná historická romanca plná slovných prestreliek a nečakaných zvratov v deji . Teším sa na Rafa.
Začiatok mi pripadal trochu nudný až som uvažovala, že to nateraz nechám a prečítam neskôr. Tak prišiel zlom a už som sa nezastavila pokiaľ som nebola na konci. Druhýkrát by som ju už však nečítala.
Lepší diel ako Dokonalá milenka. Romantika, intrigy a prekvapivé rozuzlenie nakoniec.
Oproti prvému dielu sa mi to páčilo viacej. Menej sexu, trochu viacej o minulosti hlavných hrdinov.
Knihu som začala čítať omylom, myslela som že ide o ďalší diel o ostrove Rainshadow. Neľutujem však, Dobre napísaná detektívka s romantickou zápletkou a prekvapivým koncom.