munka komentáře u knih
Napínavý dej až do konca, ale ako píše "handuli" koniec trochu odfláknutý. Zmierenie s rodinou také neskutočné... Cyrus sa mi však páčil, podobne aj Lyle, milý prachový králik.
Ďalší skvelý príbeh s neodmysliteľnými prachovými králikmi.
Kniha sa mi páčila, len niekde v deji som sa strácala. "Prachový králiček" ma dostal... moja predstavivosť nefungovala :-(. Určite si prečítam sériu Rainshadow.
Kniha má neoslnila, ale ani nesklamala. Dalo sa to čítať...
Pekná kniha, ako píše Luccy78, dozvedela som sa o exotických miestach, kam v živote nepôjdem.
Doporučujem si ju prečítať.
Pekný príbeh, ľahko sa čítal. Hlavných hrdinov si obľúbite, aspoň ja áno. Určite by som si prečítala aj iné knihy z tejto série. Podobne ako kniha "Hrdá a krásna" aj táto ma nesklamala.
Kúzla, láska, zaujímavý dej. Ani posledná kniha nesklamala.
Krásny dojímavý príbeh. Viac slov nemám. Určite si ju prečítajte. Dala som *****, ale ak by bola možnosť dala by som viacej...
Pekný príbeh, romantika, napätie. Prvá kniha od tejto autorky, ktorú som čítala a nesklamala.
Ako všetky knihy tejto séria veľmi pekná. Doporučujem.
Veľmi pekný príbeh, ale ako napísala "narisa - škoda, že v skutočnosti to takto nechodí". Páčilo sa mi hlavne to, že to malo aj celkom zaujímavý dej, ktorý ku koncu dokonca napínavý.j
Súhlasím s modrankou. Pekný romantický príbeh, aj keď trochu nerealistický. Odporúčam .
Veľmi pekná kniha s prekvapivým koncom. Stálo zato si ju prečítať. Oddychovka, ktorú doporučujem.