munka komentáře u knih
Kniha sa mi veľmi páčila. Napínavý dej, láska ...
Pekné napísané príbehy ako pocta Jane Austenovej, ale pripomínajú mi taktiež knihy Georgette Heyer. Kto prečítal "Rebelov" alebo "Mallorenovcov" bude sklamaný. Neľutujem, že som si knihu prečítala.
Pekná kniha, zaujala ma hlavne na jednej strane opisom prístupu k neplnoletým nevestám, svadby kvôli majetkom. Na druhej strane opis postavenia ľavobočkov v spoločnosti. Celkom zaujímavo napísané.
Veľmi pekná kniha, Milo bol úžasný, toľko som sa nasmiala, profesionál ako má byť :-) . Prekvapilo ma kto za tým všetkým bol. Doporučujem.
Po prvých dvoch dieloch som bola sklamaná. Čakala som trochu viacej.
Pekná oddychovka, ľahko sa číta. Prvá kniha od tejto autorky, ktorú som čítala. Určite si ešte nejakú knihu od nej prečítam.
Túto autorku mám rada. Kniha potešila, romantika, zápletka, takže doporučujem.
Rozprávka pre dospelých, potešila, nesklamala. Už sa teším na príbeh o Treyovi
Príjemné čítanie, aj keď tušíte ako to skončí. Sympatizujete s hrdinami a čakáte ako to nakoniec dopadne. Doporučujem.
Čítala som od tejto autorky aj lepšie knihy. Tiež som nepochopila zmysel Klubu dobrodruhov. Tí chlapi sa dokonca ani nepoznali, spájal ich len zakladateľ klubu Sommerset . Niekde bola zmienka, že je ich dvanásť, tak predpokladám, že aj pokračovaní bude toľko, len dúfam, že trochu lepších...
Kniha sa mi veľmi dobre čítala, také oddychové čítanie plné zvratov a prekvapení, doporučujem.
Po Dohadzovačovi som neodolala a urobila som dobre. Veľmi pekný príbeh. Hodnotím plným počtom a trochu naviac 5*.