munka komentáře u knih
Vybrala som si ju kvôli vyzve a neľutujem. Príjemné čítanie, také že som sa aj zasmiala, aj mi bolo smutno. Príbeh veterinára, ktorý žije svojím povolaním. Určite si prečítam aj pokračovanie .
Napínavý príbeh, trochu humoru a neočakávaný záver. Potešilo aj nahliadnutie do osobného života jednotlivých postáv či už rozvod Carla, konanie Rose alebo tajnosti Asada.
Bola som zvedavá, čím má prekvapí druhý diel. A prekvapil. Pribudli nové postavy Lilly, Sam, Klub... na čele s Marcom. Všetky tieto postavy, ich konanie, prispeli k pútavému čítaniu. Teším sa na ďalší diel.
Knihu som mala v hľadáčiku, ale vždy som ju odkladala na neskôr. Teraz mala moju plnú pozornosť. 2.svetová vojna z pohľadu dvoch rozdielnych sestier, napriek tomu odvážnych, milujúcich. Príbeh, ktorý má chytil za srdce. Doporučujem.
Nesplnitelná úloha pre Hercula Poirota, objasniť zločin, ktorý sa stal pred 16 rokmi. Zaujímavá zápletka a rozuzlenie až nakoniec. Doporučujem.
Pekný romantický príbeh o láska , ktorá vydržala 40 rokov.
Oddychové čítanie, od ktorého som veľa neočakávala, ale kniha ma milo prekvapila. Romantické, vtipné čítanie okorenené erotikou a hokejom.
Pekná romantická oddychovka, kde sa všetko točí okolo zákuskov . A bonus, prehliadky pamiatok a cukrárni Paríža.
Zo začiatku som sa trochu trápila, ale potom prišiel zlom. Dej sa náhle rozbehol a už som bola na konci.
Bola som zvedavá, čo prinesie druhý diel a nie som sklamaná. Pokračovanie príbehu z pohľadu Elly a Reeda bol osviežujúci a tak sa teším na pokračovanie.
Romantická oddychovka, ktorá sa mi dokonca páčila. Rozprávanie o chudobnej Elle vo svete bohatých . Ako to zvládla, doporučujem prečítať. Teším sa na ďalší diel.
Na knihu som sa už dlhšie chystala, ale vždy ešte nebol ten správny čas. Až prišla tohtoročná výzva. Krásny príbeh, ktorý stál za prečítanie.
Tri dejové línie dali zabrať, ale je to Läckberg tak som si na to už zvykla. Napínavý príbeh a prekvapujúce zvraty. Teším sa na ďalšiu knihu.
Pútavo vyrozprávaný príbeh rozpadu jedného manželstva a jeho dopad na celú rodinu. Sledovala som, ako sa Katka vyrovnáva so vzniknutou situáciou, jej opora v otcovi a sestre, alebo u troch nerozlučných kamarátok. Pekné čítanie, ako z reálneho života.
Zaujímavá zápletka a prekvapivý záver. Teším sa na pokračovanie.
Do štvrtej kapitoly má to nebavilo. Potom prišiel zlom a ja som sa nevedela od knihy odtrhnúť.
Vedela som ako to dopadne, dokonca som si pozrela životopis de Gaulla. Aj tak som držala Šakalovi stranu :-)
Tento diel sa mi páčil viacej. Pekne napísaný príbeh o rodine, priateľstve. Boli chvíľky vtipné, ale aj smutné. Teším sa na Tristana.
Napínavý príbeh plný zvratov a nečakaných situácií. Po nejakej dobe si určite prečítam ďalší z príbehov o Harrym.