munka munka komentáře u knih

Tajemství letní noci Tajemství letní noci Lisa Kleypas

Veľmi pekná kniha, romantika aká má byť. Kúpila som si všetky diely a neľutujem.

10.02.2014 5 z 5

Stvůra Stvůra Kristýna Trpková

Zo začiatku mi to veľmi nesadlo, ale s pribúdajúcimi stránkami si ma kniha získala. Držím spisovateľke palce, nech jej to píše.

22.10.2023 4 z 5

Černobílý svět Černobílý svět Kathryn Stockett

Prečítané kvôli výzve a neľutujem. Veľmi pekné čítanie, trochu smutné, trochu veselé. Doporučujem.

17.09.2023 5 z 5

Zloba Zloba Chris Carter

Napínavé, drsné, ale musela som to dočítať.

17.09.2023 5 z 5

Vražda na golfovém hřišti Vražda na golfovém hřišti Agatha Christie

Skvelá Agatha Christie. Odhalenie vraha bolo pre mňa prekvapením.

08.05.2023 5 z 5

Neandrtálka hledá člověka Neandrtálka hledá člověka Penny Reid

Ku knihe som sa dostala náhodou a stálo to za prečítanie. Vtipná romantická oddychovka, takže skúsim aj pokračovanie.

16.01.2023 4 z 5

Prohnilé království Prohnilé království Erin Watt

Napínavé ukončenie celej série s bonbónikom na konci, svadbou. Príjemné čítanie, ktoré môžem doporučiť.

30.10.2022 5 z 5

Padlý dědic Padlý dědic Erin Watt

Hodnotím knihy po prečítaní celej série a tento diel sa mi páčil najmenej. Príbeh Gideona a Sav bol krátky. Viac potešil Easton a Hartley. Bola som zvedavá na pokračovanie.

30.10.2022 4 z 5

Pravidla dohazovačů Pravidla dohazovačů Rachel Van Dyken

Odpočinkové čítanie v tomto sychravom počasí. Vtipné, nenáročné.

30.10.2022 4 z 5

Vražda na zámku Styles Vražda na zámku Styles Agatha Christie

Neodolala som a musela som prečítať aj prvý prípad Hercula Poirota. Bola som zvedavá ako sa to začalo a nesklamala som sa. Super čítanie.

30.10.2022 5 z 5

Ďábel v přestrojení Ďábel v přestrojení Lisa Kleypas

Lisa Kleypas je moja srdcovka, takže kniha potešila a pri čítaní som si zaspomínala na Čakanky. Pekné čítanie.

15.04.2022 5 z 5

Vůně Kalahari Vůně Kalahari Alexander McCall Smith

O knihe som sa dozvedela vďaka čitateľskej výzve a neľutujem. Príjemné čítanie o prvej botswanskej detektívke s netradičnými metódami vyšetrovania. O jej živote a zvykoch v Botswane.

15.02.2022 5 z 5

Závěje Závěje Tess Gerritsen

Knihu som si vybrala kvôli výzve a bola to dobrá voľba. Napínavý dej od začiatku až do konca. Doporučujem.

27.01.2022 5 z 5

Vánoční zázrak lady Osbaldestoneové Vánoční zázrak lady Osbaldestoneové Stephanie Laurens (p)

Jednoduchý príbeh s vianočnou tematikou. Mladí pátrači získali posily a pátranie po poklade môže začať. Nechýba ani romantika s novým zaľúbeným párom na obzore.

11.12.2021 4 z 5

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Už som prečítala aj lepšie knihy o Holokauste a tak zostali vo mne zmiešané pocity. Bola som však na knihu zvedavá a rámci čitateľskej výzvy som ju prečítala.

26.09.2021 3 z 5

Konečná diagnóza Konečná diagnóza Arthur Hailey

Lekárske prostredie veľmi nemusím, ale túto knihu som si vychutnala. Príbeh jednej nemocnice a hlavne patológie by sa mohol odohrať aj v dnešnej dobe. Doporučujem.

26.09.2021 5 z 5

Nečekaně vévodkyní Nečekaně vévodkyní Valerie Bowman

Prvá kniha od tejto autorky a nesklamala. Príjemná oddychovka s vtipnými dialógmi . Teším sa na pokračovanie.

31.08.2021 4 z 5

Žízeň Žízeň Jo Nesbø

Strhujúci príbeh, ktorým Nesbo ani teraz nesklamal. Teším sa na pokračovanie.

19.07.2020 5 z 5

Záležitost lásky Záležitost lásky Julie James

Nenáročná oddychovka, ktorá nesklamala. Na odreagovanie sa veľmi hodila.

18.05.2020 4 z 5

Dažďová cesta vo Friday Harbore Dažďová cesta vo Friday Harbore Lisa Kleypas

Veľmi pekný romantický príbeh. Teším sa na pokračovanie a doporučujem.

21.04.2020 5 z 5