munka komentáře u knih
Ďalšia skvelá detektívka. Zaujímavá zápletka a ešte zaujímavejšie miesto činu. Teším sa na ďalší príbeh.
Pre knihu som s rozhodla kvôli čitateľskej výzve a neľutujem. Doporučujem.
Príbeh Setha trefne ukončil sériu. Autorka posunula dej o osemnásť rokov a tak máme možnosť sledovať Setha ako dospelého. Nenáročné čítanie, ale zaujme a kto má rád romantiku príde si na svoje. Doporučujem.
Vtipné dialógy, romantika a trochu napätia. Ako písala Elčokča "Vaughn moc chvástal tím, že je agent FBI " . To vadilo aj mne. Prípad zlých policajtov, ktorý riešili celú knihu, nakoniec nedoriešili. Asi si budeme musieť počkať na ďalší príbeh.
Príbehy s vianočnou tématikou majú niečo do seba. Na vianočnom večierku sa zíde cela "rodina" a spomína sa. Eva musí nakupovať darčeky a pritom riešiť vraždu a "bonbónik " spolupracovať s Summersetom.
Ďalšia séria historických romanci od mojej obľúbenej utorky. Príbeh predvídateľný, ale na rozbehnutie sa série uspokojujúci. Skôr sa teším na ďalšie postavy a ich príbehy.
Moja prvá kniha od Nesba. Napínavá až do konca. Harrymu som fandila a som zvedavá na ďalšie diely.
Bola som zvedavá na túto dvojicu. Protiklady sa spojili a bolo to krásne. Zaradila som ju ako všetky "Čakanky" do mojich obľúbených.
Kniha nesklamala, ale ani neoslnila. Čítala som už aj lepšie.
Kniha prečítaná kvôli výzve. Trochu mi vadil štýl rozprávania, ale nakoniec som to zvládla.
Zaujímavá zápletka a skvelá slečna Marplová. Zisťujem, že postupne sa stáva Agatha Christie mojou obľúbenou autorkou.
Pekný romantický príbeh s prvkami napätia a šťastným koncom. Oddychové čítanie, ktoré nesklamalo.
Dobrodružstvo mladej šestky pokračuje. Prvý diel bol super, ale ani tento za ním nezaostáva. Doporučujem.
Moja obľúbená autorka a knihu som si prečítala opäť kvôli výzve. Je tu romantika, dobrodružstvo, napätie. Doporučujem.
Trochu zvláštny štýl písania mi nesadol. Nakoniec som to kvôli výzve nevzdala.
Oddychová romantika, ktorá má všetko. Urastených horalov, dobrodružstvo, lásku, intrigy. Česká autorka je milým prekvapením. Ďalšia kniha by potešila.
Ďalší príbeh a znovu skvelá Dallasová a jej tím. Vždy sa poteším novému dielu.