NADEI

Ne, že by to byl nějaký velký trhák, ale moje zvědavost , jak to všechno dopadne byla větší, takže jsem s klidem dočetla. Nakonec celkem dobré 3 hvězdičky.

James Patterson- - jeho knížky čtu moc ráda, tady jsem se nějak nemohla začíst, ale přibývajícími stránkami, jsem se ponořila do strhujícího děje se ztracenými celebritami a vraždícím klanem . Druhá polovina knihy byla napínavá přesně tak , jak to James ve svých knihách umí.

Za mě určitě dobré počtení. Pro nás divná jména mi a tolik nevadila, téma knihy bylo zajímavé a těhotná lesbická advokátka v pohodě. Určitě se poohlédnu po další knize.

Psychologie člověka s rozštěpenou osobností je výborné téma na skvělou knihu. Jednu chvíli přemýšlíte nad ubohým malým chlapcem a hned nenávidíte sadistického magora. Co všechno skrývá lidská duše do které se snaží nahlédnout sympatická psychiatrička ? Super čtení.

Přečetla jsem 100 stránek a odložila. Vůbec mě knížka nebavila a nehodlala jsem se u ní dál trápit nudou.

Opět dobrý Patterson jako vždy. Knížce nechybí napětí a dokonalé zvraty, až neuvěřitelné na jeden lidský život. S krátkými kapitolami a napínavým dějem se kniha čte sama.

Na téhle knize se mi nejvíc zamlouvalo prostředí, které samo o sobě navozuje pocit tajemna aspoň pro mě, ale děj samotný se zbytečně táhl.

Byla to má první kniha od Ninni Schulman a určitě se podívám po další. Pěkně se mi četla, byla to taková odpočinkovější krimi se sympatickými postavami.

Čekala jsem strhující román krutých osudů, ale jak stránky ubíhaly, začala jsem se ztrácet v souvislostech. Vyprávění o hrdinech přeskakovalo z jednoho do druhého a občas mi tam něco nesedělo, takže trošku zklamání.Ale i tak žasnu nad tím, co dokáže člověk vydržet.

Nevím , ale nějak mi tahle kniha moc nesedla, měla jsem pocit ,že se v první polovině celkem nic neděje, až pak se to rozběhlo. Hlavní hrdinka mi k srdci nepřirostla, o to víc mě zaujal dramatický příběh mladičké Molly, které mi bylo moc líto.Za mě trošku slabší, ale tak stojí kniha za přečtení.

Kniha se mi celkem líbila, jen se miobčas zdálo, že čtu příběh o zbohatlých paničkách a to celý dojem , jinak z pěkného krimi rušilo.Závěr mi rozporuplný dojem vylepšil a tak dávám 4 hvězdičky.

Za mě dobrá detektivka. Žádná zbytečná omáčka okolo, jasné a stručné vyšetřování, příjemné dialogy, sympatický detektiv.

Mám takový divný pocit, ani nemůžu říct, že se mi knížka nelíbila, to ne, ale ani nejsem nadšená,prostě jsem dočetla a nic ve mě nezůstalo,žádné svíravé pocity , žádné wau.... Další knížku od tohoto autora už asi vyhledávat nebudu.

Tak to byla jízda. Super čtení od prvních stránek, až do samého konce. V sérii budu pokračovat, protože jsem si Alexe zamilovala.

Celkem slušná kniha, která stojí za přečtení. Sice trošku moc zdlouhavě rozebírané vzaty mezi Kate a Patrikem, ale závěr dobrý.

Kniha se pěkně četla,příběh byl zajímavý, jen erotiky tam bylo zbytečně moc. Za přečtení kniha stojí i když na ní asi hned zapomenu