nakavusterezou komentáře u knih
Hezké zpracování nejčtenější knihy světa, Bible. Musím říct, že i pro ateistu je to hezké a zajímavé čtení :)
Milé zpestření mezi náročnější četbou :)
Pro mladé slečny jako stvořené, určitě se v tom najdou a čtení komiksu si náramně užijí :)
Kniha je velmi příjemná na čtení, příběh je krásný, ale zas na druhou stranu to není nic, z čeho bych si sedla na zadek :)
Konec se autorce velmi povedl, ten mě překvapil a jsem ráda, že to dopadlo, jak to dopadlo :)
Skvěla graficky provedené a příběh je také krásný ♥
Tento díl mě nebavil. Nic se tam nedělo a když tam není Rowley, tak je to prostě nuda no :D
Hodně kvalitní čtení. Na My děti ze stanice ZOO to nemá, ale pěkně ji to šlape na paty :) Pokud někdo má rád tuto tématiku knihu si určitě přečtěte, neprohloupíte :)
Tento díl mě celkem baví, líbí se mi, jak si Poseroutka vždycky najde nějaké způsob, jak má daný problém vyřešit :)
Krásný příběh, který chytí za srdce. V příběhu jsou skryty věci, které by člověku mohly pomoct či jim otevřít oči. O nádherných ilustracích ani nemluvím ♥
Forma, která je nenásilná a čtenář vše krásně pochopí. Já jsem již mnoho informací věděla, ale alespoň jsem své poznatky trochu více rozšířila.
Určitě není na škodu si tuto knihu přečíst :) Já jako člověk na rostlinné stravě jsem recepty nevyužila, ale alespoň jsem se inspirovala, protože mnoho zmiňovaných receptů jde udělat i tak, aniž by se někomu ubližovalo :)
Tento díl byl stejně dobrý, jako jeho první díl.
Ilustrace jsou pro mé oko krásnější a pohlednější.
Ilustrace mně osobně do oka nepadly.
Celá dějová linie je zpracovaná velmi dobře a přehledně.
Jsem opravdu ráda, že jsem na tuto knihu o celém životě F. Kafky narazila. Jeho díla se mi ještě do rukou nedostaly, po přečtení této knihu se neskutečně těším, až se začnu do jeho děl a poznám tohoto záhadného Pana autora více.
S tímhle jsem šlápla opravdu špatně. Kniha mě vůbec nebavila, s žádnou z postav jsem si neutvořila vztah .. ale věřím, že kdo tento žánr čte běžně, kniha se mu bude líbit o moc víc, než mě, jako čtenáři detektivek a thrillerů :)
Ale téma knih mě zahřála u srdce :)
Kniha se mi líbila, četla se hezky. Jen mi hrozně vadila hlavní hrdinka Martina .. její chování bylo otřesný a působila na mě jako rozmazlený fracek.
Zas a znova ♥
Už třetí v pořadí a já jsem z ní opět nadšená. Miluju Hildu a tu její spontánnost a hlavně její nadšení do dobrodružství. Tentokrát do toho zatáhne i svou maminku a jak to dopadne?
No, na to si budu muset i já počkat, protože... "pokračování příště." super :D
Doporučuji! ♥
Tentokrát se budeme společně vypořádat s problémy, co má Greg, ve škole a s rodinou. Táta ho chce poslat na vojenskou školu, která je přes velké prázdniny a Greg se ve škole snaží získat svojí velkou lásku Holly. Jak se mu to povede? No, uvidíte sami :D
Tato kniha mě už zas tak nebavila. Pasáže mi nepřipadaly tolik vtipné, jako v předchozím prvních dvou dílech.
Samozřejmě hodnocení beru ohleduplně vzhledem k mému věku a k věku cílové skupiny, proto 3/5 hvězdiček.
Každopádně i tak se brzo vrhnu na další díl, protože jsem našla konečně sérii, u které si odpočinu od těch mých detektivek a thrillerů :)
Hned jak jsem dočetla první díl, musela jsem se pustit do druhého dílu.
Jak jsem již psala a zmiňovala u prvního dílu - tento komiks je opravdu rozkošný, roztomilý a slaďoučký. Dokonce i Hilda, i když ta má chování spíš takové průbojnice a nebojsy, než roztomilé holčičky.
Hrozně jsem si zamilovala Větvíka - ještě aby ne - když je tak roztomilý, vypadá jako polární liška a má růžky! ♥ No co víc k němu dodat?
Tento (i první) díl jsem měla vypůjčen z knihovny, protože jsem si nebyla jistá, zda se mi bude příběh líbit, no a helemese! Naprosto miliju Hildu, Větvíka, Tonta (nebo Tonty?) a i to naprosto velké monstrum, které řádí ve městě a žere lidi :D
Já už moc nevím, jak přesně bych měla mluvit o komiksu, už je mi i docela blbý je neustále chválit a být z nich tak nadšená, ale jak jinak to mám udělat, když to jinak nejde?!
Kdyby nakladatelství Paseka chtělo udělat radost nějaké duši, hlásím se všema deseti. Tady jo, jsem tady! Ta holka se 160 cm, která ani není vidět přes ten dav fanoušků a nadšenců Hildy.
Jedná se o průměrnou duchařskou povídku z pera Flynn.
Osobně bylo tohle první setkání s autorkou a sice mi chvilku trvalo, než jsem si zvykla na její styl psaní, ale po čase to bylo fajn.
Co mě dost překvapilo bylo to, že tato povídka je napsaná na žádost George R. R. Martina, vůbec by mě nenapadlo, že se tito dva pisatelé mohou znát.
No ale teď k příběhu.
Ze začátku jsem si říkala, o čem to bude, protože hned na začátku autorka mluví o věcech, které bych v duchařské povídce nečekala. Každopádně se to postupně rozjíždělo, a budu upřímná, trochu jsem se i bála (asi to bylo tím, že den předem jsem se koukala na duchařský horor :D).
Z konce jsem byla ale trochu zklamaná. Čekala jsem, že se tam stane něco BUM a PRÁSK, ale bohužel ... asi jsem v tomto žánru příliš náročná a ne vše ukojí mé čtenářské chutě.
Kniha je rozdělaná na prózu a poezii a jelikož já si neholduji v poezii, hodnotím pouze část s prózou.
Z prozaické části jsem naprosto nadšená. Bože můj! V dřívějších dobách muži byli jak z jiné planety, vám, kdo to četl, nepřišlo vám?
Nejvíce mě asi uchválil Victor Hugo.
Já ani nevím, co víc bych o této knize řekla. Je to romantická kniha, která se plná lásky, touhy, něhy,ale i zklamání.