namet namet komentáře u knih

☰ menu

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Docela troufalost, nazvat knihu stejně jako slavnou americkou klasiku. Nejsmutnější na tom ale je, že obě knihy tady mají v podstatě stejné hodnocení, což je dost vypovídající o komunitě konzumních čtenářů :-( Tím neříkám, že Bryndza je špatný spisovatel, ale ... to nemá cenu.

22.03.2019


Jíme zdravě ve městě i na venkově – Příběhy kuchařů, jako jste vy Jíme zdravě ve městě i na venkově – Příběhy kuchařů, jako jste vy kolektiv autorů

Bohužel musím souhlasit s anndrrou. Vypadá to nádherně (na fotkách), ale jíst se to nedá. Klasická fligna mnoha foodbloggerů. Zdravé jídlo přeci nemusí být hmota bez chuti. Kdo peče, musí už z receptu často poznat, že to nebude fungovat. Škoda, fotky a grafická úprava knihy jsou opravdu nádherné, ale kuchařku si člověk nepořizuje kvůli tomu, aby si ji prohlížel.

22.03.2019