Natally356 komentáře u knih
Nápad na knihu byl dobrý, ale některé zápletky byly nesmyslné a to stejně i dialogy. Ale na to, že to psala ve 13 letech, tak dobrý. Snaha se cení, proto 4 hvězdičky.
!SPOILER!
U této knížky si řeknete: Prooooč? Panebože, copak nejde udělat šťastný konec? Popravdě docela mě konec dostal a brečela jsem, protože jsem si Tris za poslední 2 díly oblíbila a neunesla jsem to, co se jí stalo.
Ale i tak se mi knížka líbila, jen vytýkám ten konec.
Na začátku mi trvalo než jsem se dostala pořádně do děje, ale jsem ráda, že jsem pokračovala. Do celého příběhu jsem se ihned zamilovala a i do Alenky s Colem. Jediné, co mi vadilo, bylo to, že pořádná akce byla až skoro na konci knížky. Už se těším na druhý díl.
No začátek byl nic moc. Než se děj pořádně rozběhl byl skoro konec. Paige se mi v tomto díle zdála divná, jiná než byla v předchozích dílech. Rozhodně slabší díl, než druhý. Konec mě ale opět navnadil a já zase budu muset čekat na další díl, který doufám, že bude o něco lepší než tento.
Strašně krásná knížka, i když je s nádechem pro dětské čtenáře. Kniha se četla moc pěkně a nutila číst dál a dál. Ihned jsem si Adriena a Hadriena zamilovala a jsem ráda, že konec dopadl tak, jak dopadl a popravdě mi ukápla i ta slza...
Tato knížka se mi strašně moc líbila a hltala jsem ji. Každou chvíli jsem si říkala, jak to bude dál. Konečně originální nápad. Doufám, že se i druhý díl přeloží do češtiny.
Tato kniha je nejen pro mladší generaci, ale i pro ty starší. Bylo to zase něco jiného, než na co jsem zvyklá, ale strašně se mi knížka líbila.
První díl se mi líbil mnohem víc. Tohle bylo spíš takové okecávání děje a pořádná akce nikde. Možná jsem moc náročná, ale pro mě nic moc. Nejvíc mě bavil pohled Glass, protože tam se aspoň něco dělo. Co mě naštvalo byl otevřený konec. Teď se modlím, aby co nejdřív přeložili i zbývající dva díly.