Nelča560 Nelča560 komentáře u knih

První stříbrná kniha snů První stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Kniha je velmi originální.Autorka vymyslela úžasný svět kde se můžete navštěvovat ve snech.Kniha mě pobavila a hlavní postavy jsem si zamilovala. Určitě doporučuju.

Černá čarodějka Černá čarodějka Laurie Forest

Jedním slovem WOW. Svět který autorka vytvořila je úžasný a hlavní postavy jsem si oblíbila. Skvělá fantasy doporučuji a nemůžu dočkat pokračování:)

Druhá stříbrná kniha snů Druhá stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Kniha byla opět skvělá a zábavná:). Taková příjemná oddechovka. Určitě doporučuji.

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Kniha nebyla špatná, ale ani tak úžasná jak všichni říkají.Na knize mi vadilo kolik klišé se tam objevovalo, že jsem ji občas musela zaklapnout. Nic mě u knihy nepřekvapilo takže ji hodnotím jako takový průměr, ale byla to příjemná oddechovka a čtení celkem ubýhalo.

11.08.2020 2 z 5

Z vůle Luny Z vůle Luny P. C. Cast (p)

Z knihy mám různé pocity.Kniha nebyla špatná a nápad nového světa se mi zalíbil. Bohužel, to je asi tak všechno.V polovině knihy se toho moc nedělo. Jestli máte rádi takové pomalé a zdlouhavé fantasy tak to pro vás muže být určitě dobrá kniha.

18.04.2020

Americká princezna Americká princezna Katharine McGee

Mě se kniha moc líbila,byla to taková oddechovka.Knihu jsem si užila i když postavy mi úplně nesedli přišli mi hodně jednostranné a jejich chování bylo občas nepřirozené.Knize dávám 4 hvězdičky protože si myslím ze když se nad tím nebudete úplně zahloubat tak vám kniha bude připadat jako příjemná oddechovka.

18.11.2020 4 z 5