neolitka komentáře u knih
Kniha má krásné ilustrace. Čteno mým synem v rámci prvního čtení.
Naprosto nevhodné pro první čtení.
Je mi líto, že tak slabé hodnocení. Ale když všechny příběhy jsou nudné a o ničem. Je to dáno tím, že tu chybí nějaký záporný hrdina, který by děj někam rozvinul. Takto celá kniha působí kýčovitě a úplně mimo realitu. Snaha vylíčit život v lese jako jednu překrásnou pohádku absolutně nefunguje.
Odpad z Levných knih. Bohužel to byl dárek k Vánocům.
Dvě vyprávění mě naprosto dostala v negativním slova smyslu. Jedno bylo, kdy víla Bezinka ví, že hadovka smrdutá je na revma, ale nepozná vraní oko a otráví se jím. To druhé mě naprosto rozčílilo, snad každý zná leporelo od Jiřího Z. Nováka Cvrček a mravenci. Paní autorka se vůbec nezdráhala použít tento příběh do své knihy :-(
Knihu bych si sama nekoupila. Byl to dar od babičky. Děti nijak nezaujala a mě také ne. V pohádkách mi chybí popis osob. Vůbec nevím, jak si hrdiny představit. Některé pohádky jsou až moc zjednodušené.
Skvělá knížka. Moc se mi líbilo, jak autor využívá dvojsmyslnosti slov.
Scénáře z Kouzelné školy převedeny na papír. Děti, jako moje, které se skoro vůbec na Kouzelnou školku nedívají, to nebavilo :-(
Obyčejný popis obrázku bez zajímavých příběhů. Nuda
Krásné leporelo. Syn při utírání nádobí si povídá jedno z říkadel :-)
Autorka využila k napsání této knížky několik známých pohádek (O Plaváčkovi, Zlatovláska). Vzniklo naprosto nezajímavé dílo bez nápadu.
Velké zklamání. Na knížku jsem se po všech kladných doporučení těšila. Kniha je přepisem scénáře ke stejnojmennému seriálu, čemuž odpovídá neustálé popisování, co vidí čtenář na obrázku. Nemá to spád!
Nakladatelství chtělo knihu roztáhnout na hodně stránek. Takže co strana, to pár slov.