Ni.kk.i komentáře u knih
Tak u této knížky jsme se opravdu nasmáli. Když jsem svému muži řekla, že mu chci předčítat knížku jenž byla inspirací pro film Pelíšky, nadšený zrovna nebyl. Pelíšky nemusí. Knížka se mu ale moc líbila. Místy jsme i oba brečeli smíchy.
Miluji a su fanoušek! Závěrečný komiksový díl mne opravdu nadchnul. Zpracování jak jinak než úžasné a příběh zkrátka nemá chybu. Já su spokojená a doufám v další komiksové zpracování ostatních knih.
Opravdu krásná publikace! Monet patří mezi mé oblíbené umělce a velmi se mi líbilo detailní vyobrazení některých jeho děl (kde jsou krásně vidět tahy štětcem). Je to malíř s romantickou duší a velikým nadáním.
Toto je první knížka, kterou jsem si koupila, přiznám se, jen kvůli krásnému obalu a ilustracím. Po přečtení, nelituji. Příjemné čtení do pohody. Člověk se u toho nejednou mile usměje, zamyslí či snad chytí slinu na něco dobrého k zakousnutí... :D
Napětí se stupňuje. Nikdo nemůže nikomu věřit. Stačí aby jednomu z nich ruplo v bedně a v bezpečí není nikdo. Stát se může cokoliv. Nezávidím Rickovi, neboť je vůdcem party.
Nést takovou zodpovědnost....Divím se, že se z toho všeho ještě nezcvoknul. I když k tomu nemá daleko nikdo.
První a druhý díl srovnávat nelze. Oba jsou stejně skvělý. Perfektní ilustrace, perfektní děj, perfektní všechno. Jen oproti prvnímu dílu mi tenhle připadal více vyostřený, což je dobře.
Dychtivě se pouštím do dalšího pokračování a očekávám jen to nejlepší. :D
Stieg Larsson je génius. Dát dohromady takový příběh....nemám slov. Velmi se mi líbilo filmové zpracování všech tří dílů ( + novější verze) a i komiksové zpracování, ale na knížku to prostě nemá. S chutí se pouštím do druhého chodu. :D
Opravdu úžasná knížka! Autorka nádherně píše. Užívala jsem si pasáže, kde s velkým nadšením popisuje ty všemožné cukrovinky a sladkosti. Až se mi z toho sbíhaly sliny.
Varování! Bez čokolády po ruce nečíst!
Krátký druhý život Bree Tannerové mě překvapil.
Bála jsem se, že to bude podobná slátanina jako Twilight, ale mýlila jsem se.
Sága Twilight byla pro mně dobrá, jen dobrá ( musím vyškrtnou Zatmění, to je pro mně z celé ságy nejlepší díl), ale Krátký druhý život Bree Tannerové mě více nadchl, ani nevím proč.
Twilight pro mě patří mezi knížky, které si přečtu jednou a pak už se k nim nevracím ( vyjímaje Zatmění), ale Život Bree jsem četla 2x a určitě se k ní vrátím.
Pro mě patří mezi top nejlepších knih s upíří tématikou jaké jsem zatím četla.
Více než samotný děj se mi s dcerkou více líbily ilustrace. Ovšem knížka u nás úspěch měla.
Krásný příběh otce a syna. Nejdříve jsem viděla film. To byla chyba. Knížka se mi také velmi líbila, ale na film (podle mého) maličko nemá.
Knížku jsem předčítala dcerce před spaním. Pěkná knížka, dcerku však moc nenadchla.
Krásná kniha od úžasné autorky. Recepty jsou skvělé a ty fotky... No nádhera! Radost pohledět a kuchtění podle ní zvládne snad každý.
Hezká knížka s pěkným příběhem. Dceři jsem jí předčítala před spaním a docela se líbila.
Když se někdo šikovný rozhodne ztvárnit takovýto úžasný příběh od geniálního Stiega Larssona, chce to opravdu talent a kuráž. A povedlo se! Senzační komiks je na světě! Líbí se mi jakým stylem je komiks namalován a proveden, celý příběh to jen podtrhuje a dodává nádech perfektnímu ději. Jen škoda, že je děj rozdělen na dvě části.
Je to vlastně takový obyčejný atlas obohacený o CD s krásnou hudbou, která má charakterizovat určitý druh houby. Tři hvězdičky za knihu, čtvrtá za krásné skladby.
Pěkný komiks. Narazila jsem na něj náhodou, neodolala a koupila. Ilustrace jsou opravdu povedené a příběh se čte jedna radost. Snad se bude mé dcerunce, k narozeninám, líbit.
Naprosto úžasná kniha! Perličky o sexu podtržené vtipnými kresbami... Zajímavé, poučné a člověk se u toho i mile zasměje... Kdo rádi sex (:D) a chcete se o něm něco zajímavého dozvědět, rozhodně sáhněte po tomto BOŽÍM Sexkomiksu.
Čteno už podruhé a určitě ne naposled. Jo Nesbo je skvělý spisovatel, který se nebojí zajít až za hranice brutality, což se v této knize potvrzuje. Jak mohl dát dohromady takový děj..... No nemám slov.
Kam až je schopen člověk zajít, když mu jde o život? Až za hranice své představivosti...
Gothamské podsvětí z pohledu místního zločince. Azzarello bravurně popsal a vylíčil tento temný a zkažený svět zločinu....Smekám.