nick48
![Kráva nebeská Kráva nebeská](https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276264/krava-nebeska.jpg?v=1722803918)
Musím říct, že od Duchovnyho jsem čekala ledacos, ale tohle ne. Doporučuji pro všechny, co si chtějí odpočinout od thrilerů, detektivek a psycho, se kterými se nyní roztrhl pytel. Kniha je čtivá, má spád a švih, je v tom cítit autorův duch a to jen nutí číst dál. Děj není tak předvídatelný jak se může zdát a jako správná pohádka,je naplněna ponaučeními, ale nevtíravými a vtipnými. Slupla jsem knihu za jedno odpoledne a bylo to tak akorát. Vytknout mohu jen až moc rychlé ukončení bez vygradování, ale neubralo to příběhu na lesku. Vhodné dvojsmyslné (ne)vulgarismy opepřovaly vyprávění a celkově je použit jednoduchý moderní jazyk. Opravdu relax a pohodička :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Ostrov Duma Key Ostrov Duma Key](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/1279/ostrov-duma-key-UIi-1279.jpg?v=1567765647)
Poslední dvě stovky stránek mě čeká, ale já se jich už teď bojím. Přijdou holčičky večer pátrat po červeném koši? Zemře Jack? Padne Wiremanovi další loto? Dopluje pramice s Ilse až na palubu lodi, kterou prosvítá rudý, zelený a fialový západ slunce?...umím si něco představit, ale za to nás pan King často trestá