NikiMedy NikiMedy komentáře u knih

Legenda Legenda Marie Lu

Kniha mě pohltila už od samého začátku a nemůžu říci už nic jiného než, že se mi kniha moc líbila, těším se na další díl a doporučuji. :)

07.12.2015 5 z 5

V podsvětí V podsvětí Meagan Spooner

Úžasná knížka, propracovaná a mnohem lepší než první díl, který mě ani tak moc neoslovil. Už se těším na závěrečný díl trilogie a doufám, že vyjde co nejdřív.

31.10.2015 5 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Kniha mě neskutečně bavila. Nádherné zpracování vtipné i smutné dohromady. Úžasné. I filmové zpracování se jako jedno z mála podle knížky povedlo :). Plánuji přečíst i další knížky od Johna Greena.

23.10.2015 5 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Knížka se mi líbila, ačkoliv jsem čekala trochu jiné podání příběhu. Hlavní hrdinka mohla ze začátku opravdu více intrikovat na to že byla nájemná vražedkyně. Také jsem čekala trochu více boje a zasvěcení do světa nájemných vrahů. Magie mě v příběhu zaskočila, do příběhu mi moc nezapadala a myslím, že se na hlavní hrdinku moc nehodí věta na obálce knížky: ,,Srdce z ledu.´´. V tomto ohledu jsou to pro mě tedy mínusy. Podle obálky jsem totiž očekávala více sebeovládání, intrik a nezranitelnosti hlavní hrdinky. Přesto se mi ale knížka líbila, pohltila mě, dávám pět hvězdiček a těším se na další díl.

20.10.2015 5 z 5

Bestiář Harryho Pottera Bestiář Harryho Pottera Jody Revenson

Nic moc, čekala jsem od toho více. Rozhodně nedoporučuji kupovat pokud máte k dispozici knihovnu.

25.09.2015 1 z 5

Poslední z bohů Poslední z bohů Rick Riordan

Celá série Percyho Jacksona je úžasná, už se těším až si přečtu pokračování Bohové Olympu

21.09.2015 5 z 5

Jako blesk Jako blesk Lauren St John

Úžasná kniha, doufám že bude ještě další díl.

17.09.2015 5 z 5

S větrem o závod S větrem o závod Lauren St John

Kromě začátku, kde byla Casey tak trochu arogantní a namyšlená, byla kniha stejně jako předešlý díl úžasná a už se těším až si přečtu i 3. díl.

12.09.2015 5 z 5

Kůň za dolar Kůň za dolar Lauren St John

Krásně napsaná kniha a rozhodně se dostala na seznam mých nejoblíbenějších.

08.09.2015 5 z 5

Ghúlmošky na věky věků Ghúlmošky na věky věků Gitty Daneshvari

Nejlepší kniha ze série.

28.08.2015 5 z 5

Na útěku Na útěku Rachel Ward

Obsahuje spoilery!

Tato kniha mě naprosto dostala a i když tu hodně lidí kritizuje vulgární výrazy, mně nevadily, k příběhu se prostě hodily.
Celou knihu jsem doufala, že Jem Pavouka zachrání, ale bohužel se tak nestalo a já si pomyslela ,,Naděje je mrcha". Jinak se mi ale kniha líbila, přečtu si i další díly a určitě doporučuji.

29.07.2015 5 z 5

Robin Hood Robin Hood Alexandre Dumas, st.

Od knihy jsem toho čekala trochu víc, tak mě chvílemi trochu nudila, ale myslím že kniha stojí za přečtení.

24.07.2015 3 z 5

Černý jezdec Černý jezdec Kristina Hlaváčková

Lepší než první díl. Bylo to asi i více zajímavější a těším se na další díl.

Čarodějka Čarodějka Kristina Hlaváčková

I já jsem toho od knihy čekala trochu víc a souhlasím s názorem že když je dítěti 6 nebo 8 nemůže dělat takové proslovy. Taky jsem celou knihu čekala na to až princezna Elena vyroste, ale to se bohužel stalo až na konci knihy. Chvílemi na mě kniha působila poněkud zmateně a někdy i nebavila. Jinak se mi ale příběh docela líbil a rozhodně nepatřil k těm nejhorším. Ráda bych dala hodnocení 3,5, ale to bohužel nejde.

Tygrův osud Tygrův osud Colleen Houck

POZOR OBSAHUJE SPOILERY!
Od posledního dílu jsem čekala trochu víc. Moc se mi nelíbilo jak Kels zůstávala s Kišanem i když milovala víc Rena a jak musel Kišan zůstat v minulosti, ale muselo to tak být. Člověk by čekal že se Kelsey v minulosti konečně přizná k tomu že prostě miluje víc Rena, ale to se nestane a pak to trochu vyznívá jako by s ním musela zůstat z donucení. Koneckonců jsem ale moc ráda za závěrečný dopis od Kišana, protože jinak bych se asi zbláznila kdybych se nedozvěděla jak to tam s ním dopadlo. A až na tohle se mi konec i docela líbil. Miluji celou ságu. Nejvíce se mi líbili první dva díly, k těm nemám žádné výtky, další dva se mi ale líbili méně, právě kvůli tomu co se mi nelíbilo, na což se můžete podívat výše a na stránce knihy Tygrova plavba. Tygří sága ale navždycky zůstane mezi mými nejoblíbenějšími knihami. A doufám že bude i další díl.

Tygrova plavba Tygrova plavba Colleen Houck

Obsahuje spoilery!

Jak začít?...Kniha se mi líbila méně než předchozí dvě, hlavně kvůli drakům (ty mám opravdu ráda, ale do téhle ságy mi nějak nezapadali). Bylo to prostě už moc nereálné. Další věc kvůli které dávám jen 4 hvězdičky a ne 5 bylo rozhodování Kelsey, kterého z bratrů si vybere. Přesně souhlasím s komentářem níže: Rozhodovala se mozkem a ne srdcem což mě dost naštvalo. Nemusela se hned vrhnout do náruče Kišanovi, když měl Ren amnestii, to za prvé a za druhé: Poté co si Ren vzpomněl měla zůstat s ním, protože tak to cítila, a ne se rozhodnout pro Kišana ze soucitu, aby mu neublížila, protože tak ublížila všem ještě víc, když věděli co Kels cítí a pak lže a dá Kišanovi planou naději. Tohle prostě mohlo být lepší, nesnáším milostné trojúhelníky, když holka něco cítí ale zůstává s tím druhým. Ale jinak samozřejmě úžasná kniha jako všechny z tygří ságy.

Tygrova stezka Tygrova stezka Colleen Houck

Kniha mě stejně jako první díl uchvátila, jen mě mrzí co se stalo Renovi. Kvůli tomu vlastně začíná milostný trojúhelník, který vede až na konec série.

Tygrovo prokletí Tygrovo prokletí Colleen Houck

Vážně úžasná kniha, příběh mě dostal už jen díky tomu, že miluji tygry, do kterých jsem se díky knize zamilovala ještě víc. Miluju tuhle ságu.

Bez dechu Bez dechu Sophie Jordan

Moc hezká knížka, jediné co mi tam chybělo bylo navazování na předchozí díly, takhle jsem byla zmatená jestli se příběh odehrává ještě před dějem předchozích knížek, během děje a Jacindiny nepřítomnosti nebo až poté co Jacinda odejde z kmene najít svou matku. Docela bych to chtěla vědět. Jinak se mi to moc líbilo a ani mi nevadilo, že to bylo krátké. Hezká třešnička na dortu a zakončení celé série(teda byla bych radši kdyby byly i další díly).

Bílá je barva kouzel Bílá je barva kouzel Laurie Faria Stolarz

Víceméně souhlasím s komentáři zde dole. Žádný hit a trochu opakování prvního dílu, ale celkově byla kniha napsána čtivěji než první díl a tak mě to i více bavilo.

24.07.2015 2 z 5