Nikusscha Nikusscha komentáře u knih

Robinson Crusoe (převyprávění) Robinson Crusoe (převyprávění) Josef Věromír Pleva

Naprosto fantastická knížka.
Přečteno již po několikáté, ale vždy mě to baví.

10.01.2019 5 z 5

Hodná holka Hodná holka Mary Kubica

wau, wau a ještě jednou wau
Tati knížka je naprostý masakr. Měla jsem ji rozečtenou a na chvíli ji odložila. Pak jsme se k ní opět vrátila a zůstala jsem jako opařená. Za mě naprosto báječná kniha. Ten konec. Jedno slovo: mazec. Určitě stojí za za přečtení!! :-)

30.11.2017 5 z 5

Čekám, až mě vyslechnete Čekám, až mě vyslechnete Amanda Knox

Kniha byla hodně drsná. To co si autorka prožila bylo otřesné. Věřím, že nic z toho nespáchala. Věřím v její nevinu. Její příběh je opravdu silný.Stojí za přečtení.

27.05.2017 5 z 5

Spoutaná křídla Spoutaná křídla Tanjas Darke

Knížka byla teda hodně drsná...celou dobu jsem nedokázala uvěřit, že je to podle skutečné události. Je hrozné, co si hrdinka prožila. Na konci se přeci jen nedala a postavila se svému zlu čelem. U knížky jsem brečela, bylo to hodně emotivní, drsné. To jak to bylo napsané, tak autenticky. Určitě stojí za přečtení.

16.02.2017 5 z 5

Najděte mě Najděte mě Michelle Knight

Knížku jsem přečetla a jedním dechem. Upřímně řečeno tak jsem u této knížky brečela ptž ono se to nedalo. Je opravdu hrozné, co si pro mě hrdinky, museli vytrpět.. jaké hrůzy..traumata...zlo....jen těžko uvěřit, co všechno museli zažít...vytrpět si..já bych to už dávno vzdala ale vůle přežít byla silnější ... opravdu hodně silná a emotivní knížka- Už dlouho jsem žádnou takovou nečetla. Opravdu to ve mě něco zanechalo...
Viděla jsem i film a i ten byl opravdu silný a opravdu není pro slabé povahy..
Opravdu stojí za přečtení ..a hlavně je k zamyšlení ...

02.02.2017 5 z 5

Čachtická paní Čachtická paní Jožo Nižnánsky

Knížka je naprosto luxusní!! :) už jsem ji kdysi četla a teď jsem se k ním znovu dostala a přečteno jedním dechem :) za mě 5 hvězdiček :)

31.01.2017 5 z 5

Rukojmí Rukojmí Robert Crais

NAPROSTÁ PECKA!!!! Kniha přečtena jedním dechem. Vřele doporučuji. I film byl slušný.
Za mě palec nahoru :) po dlouhé době opravdu povedená knížka :)

22.12.2016 5 z 5

Útěk z afrického pekla Útěk z afrického pekla Barbora Koudelková

Kniha je opravdu hodně emotivní. Přečetla jsem ji za dva dny. Je velice čtivá a opravdu až zarážející, že tohle mohla Bára vůbec prožít a přežít. Nevycházím z údivu z lidské naivity a hlouposti. Tady se ukazuje, že lidé jsou nepoučitelní a dělají pořád ty samé chyby. Četla jsem už X příběhů s podobným nebo obdobným tématem a scénář je vždy stejný. Opravdu paní velice obdivuji, že si svoji svobodu vybojovala a je pro mě hrdinka. Proto dávám 5 hvězdiček.

30.05.2014 5 z 5

Jistá oběť Jistá oběť John Sandford (p)

opět naprosto perfektní zápletka..jedním slovem : dokonalost! doporučuji :-)

21.04.2014 5 z 5

Poprvé a pak pořád znovu Poprvé a pak pořád znovu Lisa Moos

Naprosto nepopsatelné. Je hrozné, co si autorka musela prožít a v žádném případě jí to nezávidím, ale i tak klobouk dolů, že o té hrůze co prožila dokázala napsat tak poutavou knihu. Některé scény až nemyslitelné. Naprosto dokonale a mě se to četlo jedním dechem. Doporučuji!! :-)

13.03.2014 5 z 5

Ďáblova slza Ďáblova slza Jeffery Deaver

Naprosto excelentní kniha. Nemám jedinou připomínku, sebemenší kritickou poznámku.
Mohu jen a jen chválit a nejen to. Kniha se prakticky sama četla. Už dlouho jsem nečetla tak skvělou knihu.
Zápletka prostě neskutečná a když už jsem si myslela, že bude konec přišlo rozuzlení celého díla a já byla příjemně překvapená a hltala jsem každou stránku.
Přála jsem si jediné, a to aby ta knížka nikdy neměla konec. Jedním slovem: Nádhera a můžu jen doporučit!
Určitě nebudu příště váhat při koupi další knížky od Jefferyho Deavera :) :)

03.12.2013 5 z 5

Ukradená oběť Ukradená oběť John Sandford (p)

Autor opět nezklamal :-) výborné čtení :-)

10.10.2013 5 z 5

Oběť v pasti Oběť v pasti John Sandford (p)

Opět jsem byla nadšená dějem a děj opět nezklamal!! doporučuji, kdo má rád detektivky :-)

25.09.2013 5 z 5

1984 1984 George Orwell (p)

Knihu jsem četla pouze kvůli maturitě. Děj zajímavý, ale jak se říká jednou a dost ;)

27.08.2013 3 z 5

Pohřbená oběť Pohřbená oběť John Sandford (p)

Naposledy přečtená kniha a ani tentokrát jsem nezaváhala, když jsem si koupila další :-) Knížky Johna Campa prostě luxus!

27.08.2013 5 z 5

Tajuplná oběť Tajuplná oběť John Sandford (p)

Úplně první knížka, co jsem od tohoto autora četla a byla to trefa do černého. Líp jsem si snad ani vybrat nemohla a kniha se četla úplně sama. Bezva čtení na cestu do školy :-)

27.08.2013 5 z 5

Pravidla oběti / Oběť ve stínu / Oči oběti Pravidla oběti / Oběť ve stínu / Oči oběti John Sandford (p)

Výborná knížka a mě jako čtenáře ,, Obětí" nezklamala :-)

27.08.2013 5 z 5

Otrokyně sadistů: Marně jsem volala o pomoc - nikdo mi nevěřil Otrokyně sadistů: Marně jsem volala o pomoc - nikdo mi nevěřil Silvia K.

hodně zajímavá knížka. Nikdy bych nechtěla nic z toho prožít. Doufám že teď už je konečně štastná :-)

22.07.2013 5 z 5

Jméno hvězdy Jméno hvězdy Maureen Johnson

Knižka je dobře napsaná a děj je zajímavý. Oceňují nápad a myšlenku.

18.07.2013 4 z 5

Zotročená - V pasti obchodníků s bílým masem Zotročená - V pasti obchodníků s bílým masem Sarah Forsyth

Na tuhle knihu jsem narazila náhodou, i když vím, že se tenhle hnus děje všude ve světě. Listovala jsem internetem a narazila jsem na tenhle titulek, který mě doslova přikoval k zemi. I hned jsem si šla knížku koupit a jedním dechem přečetla. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Děj je pro mě osobně neuvěřitelně popsaný, jako bych já snad sama ten příběh nebo chcete-li krutost prožila. Ta slova, ten příběh, ty emoce a pocity, to se nedá popsat, co to se mnou udělalo. Upřímně se přiznám, když řeknu že jsem na konci té knížky brečela. Dojetím a celým příběhem, nestydím se za to!! Opravdu kniha jen pro silné žaludky, ale je moc dobře, že s tím Sarah vyšla na světlo a že existuje naděje pro další takové ženy. Opravdu všem doporučuji si ji přečíst a jistě tak jako mě i Vás chytne za srdce.

18.07.2013 5 z 5