Nikyna8

jedním slovem nádhera, krásný příběh, jsem ráda že jsem počkala než vyjde třetí díl a mohu tyto díly číst po sobě, už se moc těším na třetí díl na třetího muže a jeho příběh

Další krásná romaticko-erotická knížka už se těším na další díl,hodně připomíná 50 odstínů.Škoda že bude další díl až za dlouho nemám ráda když musím tak dlouho čekat na další díl

Opět nezklamala nádherná knížka jsem nadšená z této série líbí se mi jak se díly prolínají,super odechovka nechybí napětí láska prostě super čtení už se těším na další díl

První část mi vyloženě nebavila,chtěla,jsem knihu odložit.Vytrvala jsem druha část byla znatelně lepší.Uvidíme jak dopadne patý díl.

Ani třetí díl nezklamal, moc příjemné čtení a snad i bude další pokračování

Knížka se mi líbila napínavá, čtivá.Už se těším na další díl.

za mě 100% doporučuji hodně erotiky má spád nudit se nebudete

Úžasný příběh hodně jsem brečela je to dojemné asi i pro to že jsem z touto nemocí taky bojovala a celou dobu si přála aby to skončilo dobře,bohužel život není peříčko.Knížka vás donutí se zamyslet nad životem.Smutná ale nádherná knížka.

Všechny díly se mi líbily jsem nadšená z této série krásná romantika s krimi příběhem nemohla jsem se odtrhnout za mě doporučuji přečíst všechny tři díly pokud možno i na jednou nebudete zklamaný

Za mě mohu doporučit kniha mě úplně vtáhla a nemohla jsem se odtrhnout, velmi čtivá knížka
Opravdu nej knížka

tak za mě super ze začátku jsem byla rozpačitá, ale pak jsem se začetla a mohu doporučit, romantické, erotické od každého kousek už se těším na další díl,hned dneska se do něj začtu už se těším