nina3905 nina3905 komentáře u knih

Freed Freed E. L. James (p)

Kto miluje sériu Fifty Shades, musí si jednoznačne prečítať aj túto časť. Jasné, že vo vývoji príbehu extra nič nového sa už nedozviete, ale miestami zaujímavé sú myšlienkové pochody Christiana, ktoré okoreňujú nielen tento diel, ale aj celú sériu. Knihu odporúčam.

28.11.2021 5 z 5

Žiadnu lásku, len sex Žiadnu lásku, len sex Vi Keeland

Autorka Vi Keeland nikdy nesklame. Príbeh prináša romantiku, ale aj trápia hlavných hrdinov, medzi ktorými ste mohli zachytiť od prvého momentu vzájomné iskrenie. Postavy Nat a Huntera si rýchlo obľúbite aj vďaka ich vtipným dialógom, ktoré vás rýchlo vtiahnu do deja. Kniha je výborná a určite stojí za prečítanie.

28.08.2021 5 z 5

V mysli vraha V mysli vraha Mike Omer

Kniha sa zaraďuje medzi detektívne thrillery, ktorého hlavnou hrdinkou je psychologička Zoe. Jej pracovnou náplňou je vytváranie zločineckých profilov. Spolupracuje s agentom FBI Tatumom, s ktorým tvoria vyvážený vyšetrovací tím. Príbeh poskytuje aj vtipné situácie, ktorých aktérom je Marvin, starý otec agenta Tatuma. Kniha si podľa mňa ľahko nájde svojich nadšencov a autor Mike Omer čitateľov. Jediným negatívom bolo, že príbeh skončil "otvorený" a ja ako čitateľka musím čakať na pokračovanie série.

25.08.2021 5 z 5

Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Romantická kniha, ktorá vás vtiahne do deja vďaka zobrazenému deštruktívnemu vzťahu hlavných hrdinov (zlý chlapec - naivné dievča). Príbeh mál rýchly spád, predvídateľný, ale "čtivý". Páčilo sa mi, že som sa v knihe stretla s postavami z predchádzajúceho dielu.

24.08.2021 4 z 5

Tři (s)prostá pravidla Tři (s)prostá pravidla Nikki Sloane

Erotický román "so všetkým všudy." Žiadnu vanilku nečakajte.

24.08.2021 5 z 5

Pre teba Pre teba Jodi Ellen Malpas

Kniha je pohladením pre každú romantikuš dušu a myslím si, že pri jej čítaní nezostalo suché ani jedno oko. Parádna knižka! Určite po nej siahnite - neoľutujete:-)

26.07.2024 5 z 5

Ozvěna krve Ozvěna krve Isabella Maldonado

Kniha je na výbornej úrovni, má uveriteľné postavy, ale dej a tempo. Hlavnú hrdinku detektívku Verandu Cruzovu si určite zamilujete. Ak ste čitateľom detektívok, siahnutím po tomto diele rozhodne chybu nespravíte, práve naopak vaše srdce zaplesá. Autorka Isabella Maldonado je perfektná a už teraz sa nemôžem dočkať ďalšieho preloženého dielu!

26.07.2024 5 z 5

Pátá cesta k pádu Pátá cesta k pádu Kathleen A. Tucker

Škoda, že je kniha je poslednou časťou série. Myslím si, že každý čitateľ resp. každá čitateľka si hlavné postavy Reese a Bena hneď zamilujú a budú sa pri čítaní zabávať na ich výmenách názorov zabávať. Už teraz sa teším na ďalšie knihy autorky.

Čtyři vteřiny rozhodnou Čtyři vteřiny rozhodnou Kathleen A. Tucker

Ďalší skvelý príbeh, ktorý vo vás vyvolal pocity radosti, bolesti, strachu, eufórie, znechutenia, očakávania, smútku... Za mňa bola zatiaľ z celej série najprepracovanejšia práve táto tretia časť. Kladne hodnotím, že kniha bola písaná nielen z pohľadu Charlie, ale aj Caina. Autorka a jej štýl písania som si zamilovala.

Jedna malá lež Jedna malá lež Kathleen A. Tucker

Jedna malá lež je ďalšou vydarenou a úžasnou knihou od K. A. Tucker. Hoci kniha nadväzuje na prvú časť, prináša príbeh Livie. Príbeh je veľmi emotívny a určite budete "hltať" stránku po stránke.

Bez rozloučení Bez rozloučení Samantha Young

Kniha je rozhodne iná ako predtým autorkine vydané knihy v slovenskom jazyku. Má nielen pomalšie tempo, ale aj menej "iskrenia" medzi hlavnými postavami. Myslím si, že má vačšiu hĺbku keďže ukazuje premenu hlavnej hrdinky Nory z ustráchanej na nezávislu ženu.

20.07.2023 5 z 5

Princ Princ Devney Perry

Fíha, som veľmi prekvapená, pretože som neočakávala, že tento diel bude úrovňou porovnateľný s prvou časťou série. Scaret a Luka si musí obľúbiť, každý čitateľ romantikuš literatúry. Dúfam, že bude pokračovať vydávanie série, pretože som zvedavá ako sa bude ďalej vyvíjať vzťah/nevzťah medzi sukničkárom Leem a poctivkou Cass.

04.06.2023 5 z 5

Přitažlivost mezi námi Přitažlivost mezi námi Brittainy C. Cherry

Každý diel z tejto série je lepši v porovnaní s tým predchádzajúcim. Veľmi silné emotívne príbehy ľudí, ktorí hľadajú svoje miesto "na slnku".

02.05.2023 5 z 5

Zlý pes Zlý pes Alex Smith (p)

Na pokračovanie série som sa veľmi tešila. Páčilo sa mi prepojenie detektívnej zápletky aj so strastiplným osudom Robbieho. Teším sa na ďalší diel.

30.04.2023 5 z 5

Vzduch, který dýchá Vzduch, který dýchá Brittainy C. Cherry

Srdcervuci pribeh, ktorý tisne slzy do očí. Aky komplikovaný je vzťah medzi šťastím a zmyslom života. Ako sa hovorí: Človek mieni, život mení.

30.04.2023 5 z 5

Dokonalá kořist Dokonalá kořist Helen Fields

Druhá časť prečítaná, ale za mňa prvý diel mal lepší spád. Zároveň som zostala rozčarovaná z vývoja vzťahu medzi hlavnými hrdinami Avou a Lucem. Prečítam si však pokračovanie.

14.04.2023 4 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Pohladenie pre každú romantickú dušu.

09.04.2023 5 z 5

Láska nadivoko Láska nadivoko Christina Lauren

No, toto bol trošku iný knižný počin od autoriek, na ktoré som už navyknutá. Nebola to zlá kniha, ale čakala som od nej trošku viac.

12.02.2023 4 z 5

Nemilosrdný rival Nemilosrdný rival L. J. Shen

Parádne romantikuš čítanie. Už teraz sa teším na pokračovanie.

03.02.2023 5 z 5

Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Collen Hoover, autorka, ktorá ma nikdy nesklamala. Jej príbehy vždy prinášajú čitateľom aj skryté posolstvo. Vyskúšajte, určite po knihe siahnite, neoľutujete.

03.02.2023 5 z 5