Olcab264 komentáře u knih
Přečteno jedním dechem,nemám co dodat,zajímavé číst a tušit že něco takového se někde mohlo odehrávat..
Přečteno jedním dechem,jak relativně snadno spadnout do bahna a pokud nemáte zázemi a podporu rodiny,tak se v tom i pěkně utopit
Pro mě asi nejlepší díl s Josií,i první dva byly dobré,ale tenhle byl nejlepší
Zase dobrá kniha s Kate Marshalovou,pěkná zápletka,přečteno jedním dechem
Velmi,velmi silný příběh,chvílemi jsem musela odkládat,abych to dokázala dočíst
Dost zajímavá knížka,moje první kniha od tohoto autora a určitě ne poslední
Matthew Perry je v Přátelích má oblíbená postava,ale po přečtení autobiografie a shlédnutí dalších dílů je úzko z toho jak to prostě v životě má..nezbývá než doufat,že se s tím popere a zůstane čistý
Zajímavá knížka,hezky popsáno,že je třeba hledat příčinu a ne jen léčit následek
Za mě super kniha na dovolenou,čte se dobře a po přečtení jsem opravdu chvíli přemýšlela zda Evelyn Hugo opravdu žila..
Spíš psychologický příběh,chytil mě od začátku,ale konec takový nijaký
Sci-fi,hrozně dlouhý začátek,pak mi přišel zvláštní i ten střed a zbytek ..
Úplně mě neuchvátila,od začátku mi bylo jasné o čem to bude..
Jako te začátek dobrý,skoro bych řekla jak Šelma,ale ten konec,no nevím...
Tato kniha se mi od této autorky četla asi nejlíp,moc jsem od ní neočekávala,ale zaujala mě,zajímavý náhled na chováni vlků a morální hledisko dárcovství orgánů..
Dobře se čte,zajímavé čtení součastnost a budoucnost.Moje první knížka od autorky a určitě ne poslední
Ze začátku jsem měla problém se začíst a ujasnit si kdo je kdo,ale pak už v pohodě,ale asi jsem od toho čekala trochu víc