Oliva2010 komentáře u knih
Pro me osobne velmi sugeativni pribeh, protoze mam maleho syna
Dokazala jsem splynout s dejem a prozivat ho. Kniha je tajemna, napinava.
Tato kniha ze me udelala preppera :-) nedokazala jsem poctive sledovat vsechna mista a pribehy, nektere veci jsou tezko uveritelne, ale knizka si zaslouzi pozornost svym tematem a ma nam vsem co rict.
Agenta Pendergasta jsem si postupne zamilovala. Nebyla to laska na prvni knihu, ale pod kuzi se mi dostal asi behem 3 knizek, coz znamena trvalejsi vztah :-) nektere fantasy odbocky jsou pro me tezko skousnutelne - jako posledni tretina knihy. Ale nebyla bych v komentari tak kruta jako nekteri ostatni. Napsat knihu je strasne tezke. Napsat ji tak aby se libila spouste ruznych lidi, narocnych ctenaru je jeste tezsi a myslim ze autori si vedou velmi dobre. Tesim se na dalsi dily.
Mam vsechny brownovy knizky a pocatkem se podle me dostava opet do puvodni vynikajici formy. Vyborna je postava winstona - citlive a vhodne zapletena do pribehu.
Opet uzasna knizka, Deaver se zase predvedl. Ma to spad a povedla se, doporucuji.
Tajemne, napinave, prvky fantazy. Tezko jsem se od knizky odtrhavala.
Zajimava knizka, pokud bych mela neco najit tak mi vadi ze jedwn svedrk zdthl a pak uz se ani neanazili ho najit, tim mohli hodne zariskovat. A taky moc nerozumim tomu proc nejvetsi sanci na uspech - tunelem poslali cloveka, ktery na zo evidentne nemel a jeste samotneho. To ze to zvladl jedost neuveritelne. Ale celkovy dojem dobry.
Knizka ma spad a byla tak trochu jina. Moc se mi libila. Jen nechapu daniela jak je chapavy, zamilovany a i pres muceni porad plny pochopeni a lasky. Ale dojem mi to nezkazilo.
Deaver je uzasny, ctivy. Tato knizka patri podle meho nazoru k jeho nejlepsim.
Zakoupila jsem to jako doplnek ke knize sifra mistra leonarda, kde hraje opus dei zasasni roli. Zajimavy pohled na nabozenskou skupinu, rozsirila jsem si obzory :-)
Kniha ze zivota. Uveriteln pribeh, dokazala jsem se a hrdinkou ztotoznit. Super cteni na dovolenou.