olívoil komentáře u knih
Příběh 15letého chlapce žijícího s rodinou v Austrálii..........miluje koně a hledá si cestu k otci, který skrývá tajemství........sblíží se až ve chvíli, kdy vypukne obrovský požár..........přečteno v rámci Dětské výzvy
Moc pěkná kniha pro malé děti, zvolila jsem si ji do "dětské čtenářské výzvy", které se letos také věnuji.
Miluju knihy se sportovní tématikou..........tuto knihu mám už od střední školy, přečtena mnohokrát..........teď i z důvodu čtenářské výzvy............krátké povídky od rozhlasového sportovního komentátora..........doporučuji všem, kdo rádi čtou o sportu
krásná kniha o zvířátkách...…...…...moc se těším, až ji přečtu svému vnoučkovi
četla jsem ji na základce, brala jsem ji jako pohádky...………..až teď jsem si vše pořádně uvědomila...………..myslím, že současná mládež by však tuto knihu nečetla...……….pokud není aspoň trochu věřící...……..nicméně i toto je historie lidstva
Osvěžila jsem si dávný příběh, který znám hlavně zfilmovaný z dětských let...……...doporučuji hlavně mládeži
Další úžasná knížka pro děti...………..mám co číst vnoučátkům
Ráda čtu dětské knihy svému vnoučkovi...………...tato kniha mi při četbě připomíná nádherné večerníčky...……..
Zrovna v sobotu jsem viděla filmovou verzi této knihy. Kus našeho dětství, písničky, pohádka. Krásné čtení pro vnoučka...…….
Miluju "severské" krimi, tahle je ještě ke všemu jiná v tom, že hlavní postavou je detektivní novinář...……...těším se na další knihy tohoto autora
Kniha pro teenagery...……..doma jsem měla právě Únor, nicméně dětské knihy mám ráda, takže dočtu celou sérii
úžasná vzpomínka na mládí...……..dívčí románky...…….první lásky...…….romantika...…...ano, je to jiné než dnes, ale dnešní mládeži vůbec nezávidím...……...ráda jsem se ve vzpomínkách vrátila
prima počtení, ráda čtu dětské knížky...…...tuto máme doma dlouho, ale já ji četla dnes poprvé
Velice zajímavá kniha, o Křišťálové noci jsem věděla, ale tohle mě fakt zaskočilo.
Tolik zničených knih a soukromých sbírek. Nicméně nejenom kvůli fašistům, ale také kvůli soudruhům ze Sovětského svazu.
Ačkoli spíše dokumentární kniha, přesto velice zajímavé čtení.
Vřele doporučuji
Harlequinky běžně nečtu (i když jich pár doma mám)..........taková klasická romantika s trochou erotiky...........četla jsem v rámci Čtenářské výzvy
Ačkoli sci-fi není můj šálek kávy, tuto knihu jsem nakonec přečetla s chutí. Krátké povídky mě zaujaly a občas i pobavily. Čtyři hvězdičky proto, že opravu tento žánr tolik nečtu.