ozzak komentáře u knih
Ironický Roman od legendy undergroundu Egona Bondyho odehravajici se v 50 letech a střídavě v 80 hlavní hrdinka se postupně zbavuje iluze o správnosti budování socializmu autor do knihy nenásilně umístil základ své filosofie.
Filosofické eseje s 80 let na téma k čemu je lidstvo předurčeno. Velmi nalehava kniha.
Hodne zajímavá novela od Egona Bondyho na motivy knihy Dostojevského bratři karamazovi přesunute do obdobi Československa reálného socialismu do které vložil Egon bondy svoje filosofické úvahy
Výborný výběr poezie prokleteho básníka Paul verlain Základ moderní nejen francouzské poezie doporučuji všem příznivcům dobre poesie
Výborná kniha dopisu surealistu Petra krále Legendy českého surealismu Karla Sebka se 60 let doplněné o zaznanamy snů Karla Sebka. Doporučuji všem příznivcům surealismu
Moje druhé setkání s punkovou spisovatekou Kathy Ackerovou které sedí přirovnání Burroughs v sukni. V románu odehravajici na pomezí snu a reality plne sexalnich scén. Doporučuji všem kdo mají rádi syrovu nezávislou literaturu. Škoda že zatím výšli od spisovatelky jen 2 knihy v češtině
výborná potemnélá poezie velmi by se hodila do stylu funeral doom metal
velmi dobra monografie o legendatni skupině the Velvet Underground ktera stala na počatku nejen punkoveho hnutí kniha krasne vystihuje atmosferu doby 60 let v New York hlavně okoli okolo legendy Andy Warhola doporučuju všem pořiznivcum kapely ale o pro všechny kdo má rad avangardni umněni nejen 60 let
další skvěla kniha od jednoho nejlepších levicovych filosofu současnosti
moc pekna knižka poezie napsana v závěru bohatého života legendy Lawrence Ferlinghetti
moc pěkná kniha sociální poezie českých proletářek
hodne příjemna poezie přečetl sem během cesty vlakem domu s olomouce do nachoda .Do poručuju všem kdo maji radi alternativní poezi