pastelka53 komentáře u knih
Všichni se věkem měníme, utváříme si názory a postoje. Pro Alici byla ta rána do hlavy jako požehnání z nebes. Vytvořila si tím kombinaci svého současného i minulého já, vytvořila si bytost z obou "světů".
Z počátku se kniha až příliš táhla, děj neubíhal, ale i tak ve čtenáři zůstane to semínko zvědavosti -
Vrátí se jí paměť a bude zase vše při starém, rozvede se a bude žít s jiným mužem než s Nickem? Nebo se dají zase dohromady a vytvoří opět tu spokojenou rodinu jako kdysi?
Epilog mě nezklamal, byl pro mě happy endem!
Rodinné tajemství, které čekalo na rozluštění.
Tommie není obyčejná žena, je plna odhodlání a touhy, která jí nutí zjistit pravdu ... o VŠEM!
Na všechny otázky, které si během čtení pokládáte, dostanete na konci knihy odpovědi ... a budete spokojeni.
Za mě stejně dobré jako předchozí díl. Nemuset chodit do práce zhltnu tuto knihu jako malinu během jednoho dne.
Potoky krve, brutalita a zvrácenost.
Nic výstižnějšího o této knize napsat nemohu!!
Příběh psaný od konce na začátek ...poutavé! Za začátku jsem si myslela, že díky tomuto netradičnímu postupu děje bude knihu těžké číst, ale opak byl pravdou. Zvědavost mě hnala dál, abych poskládala všechny části skládačky.
Nicollete, tvůj příběh byl skvělý, plný zvratů a tajemství - Snad se ti v Cooley Ridge žije skvěle a jsi spokojená.
Zajímavý námět - rašeliniště + mystika.
Příliš popisů přírody, které mě zbytečně rozptylovali.
Nějak jsem se nemohla začíst.
Upřímně, prvotina Ledové sestry byla pro mě o píď lepší.
I přesto, ale kniha za koupi i přečtení stála...
Zasazení děje do krásného prostředí bylo jen třešinkou na dortu. Stejně jako hlavní hrdinka jsem se motala a nevěděla co je skutečnosti a co bludy v její hlavě. V určitý momentech mi to ale přišlo příliš překombinované a závěr mi přišel až moc chaotický...
Od knihy jsem nic moc nečekala, koupila jsem ji čirou náhodou do počtu kdyby mi náhodou došly nápady co číst. Volba se ukázala šťastnou a knihu jsem četla moc ráda.
Skvělý děj s několika časovými linkami, což bylo příjemné osvěžení. Propojení novinářky s panickými atakami a postaršího policisty byla dobrá volba, která ničemu neuškodila. Aspoň byl pohled z dvou různě nahlížejících stran.
Kdo byl nakonec vrahem, mě zaskočilo ... :D
Něco na tom bylo, tíseň a napětí, které na vás dýchá od první stránky ... nedalo se odtrhnout oči. Fantazie pracovala na plné obrátky a když už si člověk myslel, že ví, kdo v tom má prsty, vše bylo jinak.
Peckoidní psychárna!!!
Magor se zvláštní úchylkou a obětní beránek, který se k tomu všemu dostal jen čirou náhodou a nečekal, že z vysněného prince na bílém koni se vyklube psychopat.
Námět dobrý ... kniha by byla ale lepší bez všelijakých zdlouhavých popisů.
Nezklamala, ale ani nenadchla, bylo to průměrné čtení.
Nechala jsem se zlákat reklamou a sáhla po něčem co normálně nečtu.
Dobrý nápad několika příběhů, které se navzájem proplétají. Ale ... příběhy se mi zdájí nedotáhnuté ... jakoby mi někdo v knihkupectví prodal jen polovinu knihy a já se nedozvěděla konec.
Líbila se mi ta jednoduchost, člověk u knihy nemusel přemýšlet a setkával se s věcmi z reálného života které se mu mohou také stát.
Jako oddychovka ucházející.
Rozhodně můj šálek čaje...
Fotografie byly přejemným doplněním.
Ze začátku se mi to táhlo, ale po pár kapitolách jsem děj hltala a chtěla číst dál.
Jsem velice zvědavá na další díly ..
Nenadchlo, ale také nenudilo. Víckrát se do čtení toho kousku asi nepustím.
Nemám slov!!! První polovina, říkala jsem si že je to klasickej thriler kde chlápek neví kam se jeho ženuška poděla. Avšak část druhá ... Wááááu, promyšlenej obrat nad kterým jsem se pozastavila s otevřenou pusou a zbylé stránky hltala slovo od slova.
Je až škoda že toto je poslední díl vydaný v naší zemi, mrzí mě že se nedozvím jak to jde s lidmi dál, jak stárnou, zamilovávají se a umírají. Všechny tyto knihy jsou velmi strhující a přečetla jsem je doslova jedním dechem. Psala jsem i do nakladatelství Fragment, zda nevydají i zbylé dva díly na které mají odkoupená práva, ale odpověď byla záporná ... prý o tato vydání nejeví nikdo žádný zájem .. BLBOST! Všichni co jsme tu a píšeme sem ty kladná hodnocení bychom si určitě bez váhání koupili další díl. Je ironií že k těmto knihám jsem se dostala jen čirou náhodou, zprvu mě první díl Morová rána vůbec nebavil, ale když se objevil Tengel s těma jeho žlutýma vlčíma očima, a neodolatelnou aurou, úplně jsem se do toho muže zamilovala!
Maličko slabší díl co se týče napětí. Autorka nám to ale vynahrazuje pořádnou dávkou nových informací z minulosti Kim. Je snad možné, že si toho tolik prožila? Nasbírala cestou k dospělosti tolik zlého a ponese si to s sebou až do konce.
Tady se někdo snaží inspirovat králem.. Nemůžu si pomoct, ale nejde neporovnávat.
Oprostím-li se od vykradeneho Řbitovu zvířátek kniha byla skvělá, stejně jako autorčina prvotina.
Tajemství malého města vyplývají na povrch...
Kdo může za smrt mladého muže a čí je mrtvé miminko?
Tajemství se rozmotávají a životy obyvatel města pomalu spojují dohromady.
Asi jsem čekala víc, ale i tak je kniha skvělé čtení, do kterého se čtenář musí pomalu prokousat. Vydrž Prťka, výdrž a věř že na konci budeš spokojen!
Hustá a děsivá atmosféra, která vám v noci nedá spát.
Napínavý příběh, plný strachu a obklopující temnoty.