pastelka53 komentáře u knih
Nápad super, ale hodně tomu do dobré detektivky schází.
Chyběla tomu celistvost a trocha toho napětí, které by hnalo čtenáře.
Nora je skvělá, ale do třetice všeho dobrého tady bohužel neplatí.
Bože, to byla bomba!
Vyděsil mě počet stránek, ale stačilo pár kapitol a spadl mi kámen ze srdce. Četlo se to samo, stránky ubíhali a já byla víc a víc napnutá.
A ten konec?!
Tady se někdo snaží inspirovat králem.. Nemůžu si pomoct, ale nejde neporovnávat.
Oprostím-li se od vykradeneho Řbitovu zvířátek kniha byla skvělá, stejně jako autorčina prvotina.
Zatím nejslabší díl...
Místy tomu něco chybělo, ta třešnička na vrch, aby to do sebe vše zapadlo jako dílky puzzle.
Plytké čtení bez jakéhokoli napětí.
Chyběl mi tam spád a většinu knihy se buď někdo litoval nebo se točil v kruhu otázek a odpovědí.
Velmi napínavý příběh plný zvratů a temna. Vše bylo perfektně promyšlené a vždy skvěle zapadalo do sebe.
Jen za zpropadená severská jména mi asi vždy budou dělat problémy. Trvalo pár kapitol než jsem se zorientovala do toho o kom je řeč.
Kaštánku, Kaštánku, není nic horšího než touha po pomstě...
Tajemství malého města vyplývají na povrch...
Kdo může za smrt mladého muže a čí je mrtvé miminko?
Tajemství se rozmotávají a životy obyvatel města pomalu spojují dohromady.
Asi jsem čekala víc, ale i tak je kniha skvělé čtení, do kterého se čtenář musí pomalu prokousat. Vydrž Prťka, výdrž a věř že na konci budeš spokojen!
Carter číslo dvě!... Detektivka plná krvelačný vražd a ujetých zabijáků, kteří mezi sebou soupeří o první příčku. Děj ubíhá od začátku knihy a táhne víc a víc příběhu.
Číst o Avě a Lucovi, je jako čekat na tu finální jiskru. Kdy všechno zapadne tak, jak čtenář očekává a přeje si. Hašteří se jak kočka s myší, ale opaky se přitahují!
Dynamický příběh plný zvratů a napětí.
Svět s Nimbem a nebo bez něj? To je oč tu běží.
Poznali jsme trochu jinou stránku Smrtek, Nezvedence a mnoho dalšího.
První díl jsem četla již před lety, ale díky skvělému hodnocení se mi děj vybavil během prvních pár kapitol.
Rozhodně kniha, která vyčnívá svou originalitou.
Jak byste se cítili kdybyste na své sociální síti našli příspěvky z budoucnosti od svých přátel a rodiny, kteří pláčou nad vaším náhlým odchodem?
Jak byste nahlíželi na to, že za 18 měsíců se z vás stane vdaná žena s malým dítětem a váš manžel je tyran?
Příběh byl zajímavě pojat, ze začátku se děj vlekl, ale po čase se vše rozjelo a oči hltali až do poslední stránky.
Zajímavá kombinace detektivní práce a magie.
Flossie je žena činu, odvážná a odhodlána všemu přijít na kloub.
Podezirala jsem nepraveho a konec mě velice překvapil!
Trochu těžkopádný začátek, ale kniha se rozjede a je z toho opět dílo skvělého spisovatele.
Stejně jako 99,9% zde přítomných se nestačím divit kam autor na ty zvrhlé nápady a vražedné maniaky chodí. Jak moc chorá musí být mysl, aby vyplodila něco tak krvavého a zvráceného.
Při každé Carterově knize si říkám, že už autor nemůže být morbidnější!
Opak je pravdou a vždy mě to překvapí. Hromady krve, vraždy detailně popsané a sériový vrah se spoustou zvrácených nápadů.
Hunter a jeho kolega se opět případu ujali s precizností a jako vždy uspěli! Co je čeká příště?
PS: Robert je snad nesmrtelný! :D
Není to sice bestseller, ale jako oddechové čtení skvělá volba.
Zajímavá kombinace vražd, exorcismu a náboženských prvků.
Chvílemi se děj táhnul, chvílemi měl zase příliš rychlý spád.
Na prvotinu ale dobré čtení, třeba se dočkáme dalších příběhů z Dánska.
Hustá a děsivá atmosféra, která vám v noci nedá spát.
Napínavý příběh, plný strachu a obklopující temnoty.
Jsou knihy, které by člověk mohl číst rok co rok... Za mě je toto jedna z nich.
Už před lety jsem Řbitov zvířátek četla. Bála jsem se, byla jsem naštvaná a plakala jsem nad smůlou rodiny Creedových. Po letech mám ty samé pocity, stejnou sklíčenost i děs v duši. Jsem milovníkem knih od mistr S. Kinga a díky tomuto dílu na něj nikdy nezanevřu.
Kim už není taková tvrďačka jak ji známe. Autorka nám umožňuje nahlédnout do jejího nitra a poznat ji jako člověka a ne jen jako detektiva.
Opět napínavé čtení, od kterého se nelze odtrhnout.
Imigrace, prostitutky, obchod s bílým masem a vrzající vztahy mezi matkou a dospívající dcerou. Tvrdý oříšek, s kterým se autorka poprala se vztyčenou hlavou a vylouskla perfektní příběh.
U tohoto člověk nesahá vedle.. Jude s Uriahem a jejich osobní démoni opět v akci.
Čtivé, svižné, napínavé.
Jedinečný díl ze série Roberta Huntera ...
Dostala se nám možnost nahlédnout do Robertovi třinácté komnaty a dozvědět se víc o jeho smutné minulosti.
Nahlédli jsme do duše a mysli sériového vraha. Z jehož krvelačnosti a nulového svědomí doslova mrazí.
Husí kůži znásobí i fakt, že je tento thriller založen na skutečných faktech a postavách, s nimiž se sám autor setkal za časů své praxe soudního psychologa.
Pocity, které ve vás kniha zanechá jsou nepopsatelné!
Tři manželské páry, které rozděluje jedno společné odpoledne.
Jak lehké je nechat se rozptýlit a nedávat pozor.
Jak lehké je vytahovat se penězi, mocí a mamonem.
Jak lehké je zabřednout do sebe a ne všímat se ostatních.
Snad vše dopadlo dobře a dočkali se happy endu.