Pavel666 komentáře u knih
V knize jsou dostačující základní informace o každém hradu/zámku nicméně v jiných knihách byly mnohem podrobnější což ale neberu jako negativum. Naopak velmi nespokojený jsem s kvalitou hodně fotek spousta z nich je rozmazaná, i já bych je na svém mobilu vyfotil lépe.
Kniha mě zklamala v podstatě se tu o tajemství chrámů nedozvídám skoro nic, jsou tu většinou napsaná akorát holá fakta a spekulace, nicméně i ty jsou ve výsledku zajímavé. Ale měl jsem od knihy jiná očekávání
Výborná kniha, které v podstatě popisuje jak lidé v dřívějšcích dobách byli mnohem víc vyspělí než si myslíme, ale přesto jsou tato fakta umlčována i když máme důkazy o jejich existenci, jelikož by přepsaly celou naší historii jak se učí ve školách.
Další výborná kniha o osobním rozvoji a jak získat v životě to po čem sníte. Neměla by chybět v knihovně žádného člověka co chce od života víc, protože je v ní spousta cenných informací, které vám pomůžou. Některé pasáže byli i více na zamyšlení z hlediska psychologie a musel jsem si je víckrát přečíst, abych si byl jistý že je správně chápu. Plus různé dodatky , které v původním vydání nejsou, jsou také užitečné. Tuto knihu velmi doporučuji ať už je váš cíl v životě bohatství v jakémkoli slova smyslu.
Zajímavá kniha, tyto knihy ze série "knihy záhad" mě baví.
Zajímavá kniha o faktech ať už méně či více známých. Každá kapitola je docela stručná, žádné dlouhé rozvádění nečekejte, ale člověk si i tak udělá přehled. Trochu to kazí pár chyb v tisku.
I když tato kniha pojednává o válčení, lze ji využít i v běžném životě. A to i tolik let po jejím vzniku.