pavlinka04 pavlinka04 komentáře u knih

Babička Babička Božena Němcová

Učitelka nám řekla, kdo nečetl babičku není Čech a tak jsem ji ze zvědavosti a dobrovolně četla, ale popravdě mě vůbec nezaujala, ani jsem ji nedočetla, já už nemohla, na mě moc obyčejné.

24.01.2016 2 z 5

Označená Označená Kristin Cast

Tahle série, o upírech je opět velmi dobře napsaná, dočetla jsem se myslím do 4-5dílu a začíná to být napínavé, určitě si půjčím i další díly.

Tajemství upírů Tajemství upírů Lisa Jane Smith

Četla jsem do 6.dílu a velmi mě tahle série baví, je vždy o jiném příběhu a to se mi líbí, vždy knížku přečtu za 1-2 dny, začtu se a nepřestanu, rozhodně dočtu celou sérii.

Strážci dobra Strážci dobra Michaela Burdová

Tahle knížka mě VELMI bavila, nemohla jsem se dočkat až si ji opět budu číst, úplně jsem ji hltala, i když obal a děj vypadá vcelku dětinsky NENÍ, opravdu svět fantazie, skvěle napsáno, moc se mi líbily ty názvy nestvůr apd. Nevadilo mi, že to má více stránek, protože jsem ji měla za 3 dny přečtenou a pak jsem litovala, že už není, i ostatní díly byly úžasné doporučuji.

Zavržený Zavržený Becca Fitzpatrick

Tahle knížka opravdu potěšila, už obal vypadá velmi svůdně a děj ještě svůdněji :D
Moc krásně se mi to četlo, určitě si přečtu i další díly.

23.01.2016 5 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Knížky Harry Potter, jsou prostě úžasné, opravdu lepší než filmy, ani mi nevadí, že další díly jsou dost tlusté, protože to přečtu asi za 4 dny, je to skvělé čtení, doporučuji.

Jsem roztříštěná Jsem roztříštěná Tahereh Mafi

Knížku zrovna čtu, moc se mi do toho nechtělo, říkala jsem si že to bude nic moc, ale krásně překvapila, je to krásné čtení, s dějem že nevíte co bude dál, opravdu ji čtu jedním dechem, určitě si půjčím i další díly.