Pavlnka komentáře u knih
Poklidné a zároveň napínavé. Opět hodně psychologie, ale tentokrát i nějaká akce. Moc se mi líbí vykreslování postav. Tato série mě moc baví.
Opět poklidná detektivka s velmi zajímavými postavami. Tato série se mi líbí.
Napínavé, zajímavé. Autor nezklamal a těším se na další pokračování.
Tak to bylo super, mě to moc zaujalo. Konec mi přišel už takový moc přetažený, ale první a druhá část výborné.
Vše jak má být, plus něco navíc. Četlo se pěkně, děj ubíhal rychle, ale přišlo mi to jako podle šablony. Hrdinná agentka po tragédií, arogantní senátor, šéfka, která drží ochrannou ruku. Určitě přečtu další díly, ale moc mi to připomíná jinou sérii.
Další skvělý díl. Nemám, co bych jiného dodala, snad jen, že se těším na pokračování.
Vím, že předchozí díly byly skvělé. Tento mě také nezklamal.
Naprosto dokonalé. Moje druhá kniha autorky a moc se mi líbí její styl. Určitě si přečtu její další knihy. A TEN KONEC .....
Hodně dobrá kniha, občas jsem i zatlačovala slzičky. Epilog mi přišel zbytečný, ale předpokládám, že ho tam autor dal z nějakého důvodu.
Zajímavý a napínavý příběh, jak z hlediska případu, tak i z hlediska osobního života náčelnice. Už se těším na další díl.
Tak to byla jízda. Jsem ráda, že jsem na ni narazila. Kdysi jsem od tohoto autora četla sérii Game, ale už jsem na něj zapomněla. Určitě si přečtu i zbytek z této série.
Tato série mi opravdu sedí. Tento díl byl opět napínavý a zajímavý. Už se těším na další.
Napínavé do poslední chvíle. Dobrá kniha dobré autorky, jdu na další díly.
Kniha je skvělá, čtivá. Měla jsem ji přečtenou za chvíli. Přesto mě více oslovila Hana.
Skvělé čtení, které má spád a nepostrádá na zajímavosti. Autor opět nezklamal.
Můj oblíbený autor a zajímavé téma. Přesto mě kniha moc nebavila, byla rozvleklá a četla jsem dlouho. Pro mě zklamání.
Výborný díl, zajímavá zápletka. Tato série pokračuje velmi pěkně i v postupu vztahu hlavních hrdinů. Těším se na další díl.