Pavlnka Pavlnka komentáře u knih

Loutkové divadlo Loutkové divadlo M. W. Craven

Perfektní, doufám, že celá série bude stejně skvělá.

21.08.2023 5 z 5

Oživlý kámen Oživlý kámen Louise Penny

Poklidné a zároveň napínavé. Opět hodně psychologie, ale tentokrát i nějaká akce. Moc se mi líbí vykreslování postav. Tato série mě moc baví.

15.07.2022 5 z 5

Nejkrutější měsíc Nejkrutější měsíc Louise Penny

Opět poklidná detektivka s velmi zajímavými postavami. Tato série se mi líbí.

02.07.2022 4 z 5

Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Napínavé, zajímavé. Autor nezklamal a těším se na další pokračování.

22.01.2022 4 z 5

Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

Tak to bylo super, mě to moc zaujalo. Konec mi přišel už takový moc přetažený, ale první a druhá část výborné.

16.12.2021 5 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

Vše jak má být, plus něco navíc. Četlo se pěkně, děj ubíhal rychle, ale přišlo mi to jako podle šablony. Hrdinná agentka po tragédií, arogantní senátor, šéfka, která drží ochrannou ruku. Určitě přečtu další díly, ale moc mi to připomíná jinou sérii.

06.07.2021 4 z 5

Mrtvé vzpomínky Mrtvé vzpomínky Angela Marsons

Další skvělý díl. Nemám, co bych jiného dodala, snad jen, že se těším na pokračování.

14.03.2021 5 z 5

Dokonalá smrt Dokonalá smrt Helen Fields

Vím, že předchozí díly byly skvělé. Tento mě také nezklamal.

11.06.2020 5 z 5

Někdo blízký Někdo blízký Cara Hunter

Naprosto dokonalé. Moje druhá kniha autorky a moc se mi líbí její styl. Určitě si přečtu její další knihy. A TEN KONEC .....

25.05.2020 5 z 5

Hluboký hrob Hluboký hrob Steve Robinson

Hodně dobrá kniha, občas jsem i zatlačovala slzičky. Epilog mi přišel zbytečný, ale předpokládám, že ho tam autor dal z nějakého důvodu.

18.05.2020 5 z 5

V troskách tornáda V troskách tornáda Linda Castillo

Zajímavý a napínavý příběh, jak z hlediska případu, tak i z hlediska osobního života náčelnice. Už se těším na další díl.

12.03.2020 5 z 5

Zimní oheň Zimní oheň Anders de la Motte

Tak to byla jízda. Jsem ráda, že jsem na ni narazila. Kdysi jsem od tohoto autora četla sérii Game, ale už jsem na něj zapomněla. Určitě si přečtu i zbytek z této série.

20.02.2020 5 z 5

Pohřbená pravda Pohřbená pravda Angela Marsons

Tato série mi opravdu sedí. Tento díl byl opět napínavý a zajímavý. Už se těším na další.

29.06.2019 5 z 5

Malé temné lži Malé temné lži Sharon J. Bolton

Úžasná, skvělá a ten konec ...

17.04.2019 5 z 5

Volavka Volavka Sharon J. Bolton

Napínavé do poslední chvíle. Dobrá kniha dobré autorky, jdu na další díly.

04.04.2019 5 z 5

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Kniha je skvělá, čtivá. Měla jsem ji přečtenou za chvíli. Přesto mě více oslovila Hana.

20.02.2018 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Úžasná.

05.01.2018 5 z 5

Vrah andělů Vrah andělů Andrew Mayne

Skvělé čtení, které má spád a nepostrádá na zajímavosti. Autor opět nezklamal.

16.07.2024 5 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Můj oblíbený autor a zajímavé téma. Přesto mě kniha moc nebavila, byla rozvleklá a četla jsem dlouho. Pro mě zklamání.

01.06.2024 3 z 5

Dokonalá tma Dokonalá tma Helen Fields

Výborný díl, zajímavá zápletka. Tato série pokračuje velmi pěkně i v postupu vztahu hlavních hrdinů. Těším se na další díl.

29.08.2023 5 z 5