pch1976 komentáře u knih
Napínavá knížka, dobře napsaná, pěkně se četla. Závěr byl bohužel velké zklamání. Po celkem napínavém čtení bych očekávala od autora víc.... Některé zbytečně rozpitvávané vědecké úseky jsem přeskakovala to byl fakt opruz.
Toto bylo takové ukňourané, nezáživné čtení. Hlavní hrdinka naivní, děj hloupý.
Celkem pěkný příběh. Zajímavé zvraty. Ně které části přitažené za vlasy. Ale jinak autorka píše dobře, čtivě.
Skoro nevím co napsat....Takový podivný příběh. Jiné knihy tohoto spisovatele jsou skvělé, ale zde jsem se nemohla začíst.
Kniha se mi velice líbila. Velmi nebezpečná hra vysoce postavených vlivných lidí. Mělo to napětí, spád, nečekané zvraty. Ten sladký konec mi nevadil.
Bohužel, tato kniha se mi nelíbila. Hlavní hrdinka -úplně naivní, sebestředná husa. Celé napsáno jak slohová práce středoškoláka. Velmi silná témata a okamžiky tak povrchně odbyté........ Ale je to jen můj subjektivní názor.
Její knihy jsou vždy výborné, ale většina této knihy mi přišla slabá . Poslední čtvrtina byla povedená. Skvělý závěr.
Moc jsem od toho nečekala, ale docela se mi to líbilo. Celkem napínavý děj, nečekaný konec. Nebyla to kniha, od které bych se nemohla odlepit, ale jinak dobrý...
Sice zajímavý příběh, ale podruhé bych nečetla. Vše moc rozpitvané, zbytečně obsáhlé.
Tato kniha mi nepřišla zajímavá, ani napínavá, což bych od tohoto žánru celkem očekávala. Docela zklamání
Slabé, ale kupodivu se to i tak přečíst dalo. Dějová linie s manželem byla hloupá. Plus dávám za konec, který byl překvapivý. To jsem fakt nečekala. Příběh jako takový celkem fajn.
Celkem se mi to líbilo. Napínavý, zajímavý příběh.Jen bych knihu tak o čtvrtinu zmenšila. Chvílemi to bývalo moc rozpitvané, že jsem kousky přeskakovala.
Moc hezký příběh. Bezva čtení ke krbu na deštivé odpoledne.
Sice dost nechutné, ale tak výborně napsané, že jsem musela číst až do konce. Strhující kniha.
Stoprocentní slátanina. Celé takové neučesané, nezáživné, plytké. Od takového námětu bych očekávala napětí. Zvraty.
Od tak silného příběhu jsem čekala mnohem víc. Bohužel žádné napětí, mrazení a silný zážitek po přečtení se nekonal. Průměrné.