PeM PeM komentáře u knih

Tajemství panenky Tajemství panenky Petra Hammesfahr

Jednu hvězdu beru za Lauru - těhotná/netěhotná - na pěst! .... jednu hvězdu beru za zbytečné psaní o scénáři - ve skutečnosti by film byl těžký propadák (už jen díky blbému scénáři ;-)) .... celkově je to celé takové ... nereálné, nezáživné .. a to mám duchařinu ráda. Tady o tom nemůže být ani řeč - neuvěřila jsem autorce ani fň :-/

04.07.2018 2 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

Četla jsem knihu už nějaký ten pátek zpět....pamatuju si velký......takže pro mě opět šlápnutí vedle :-/

03.07.2018 ztráta času

Duchové a jejich záměry Duchové a jejich záměry Hazel M. Denning

Jako milovníka duchařiny bych si z této knihy asi sedla na zadek. Mám ale pocit, že už jsem knihu četla (tudíž sednutí na zadek už asi bylo) a zapomněla si to poznamenat.
Takže - za mě ano :-)

22.05.2018 4 z 5

Desátá síň Desátá síň Glenn Cooper

Mám ji v "přečteno", ale hodila by se kolonka "nedočteno"....sem by spadla i tato kniha. Předešlé knihy autora byl nášup, tohle byl velmi slabý odvar. Námět super, zpracování...takové....divné, nečtivé...

22.05.2018

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Odloženo na neurčito....

17.02.2018

Utažení šroubu Utažení šroubu Henry James

Jsem to nepochopila....a to jsem si ty předlouhé věty četla několikrát....

24.09.2017 2 z 5

Opětovná shledání. Setkávání se zemřelými Opětovná shledání. Setkávání se zemřelými Raymond A. Moody

Mám hroznou chuť podívat se do zrcadla....na delší dobu, než je obvyklé ;-)

20.09.2017 5 z 5

Nespavost Nespavost R. Jenn Johansson

Neurazí, ale ani nenadchne....

18.09.2017 1 z 5

Případ ukradeného zubu Případ ukradeného zubu William Ritter

Nejvíc mě z celé knihy zaujal konec....jak říká Jenny..."jsem připravená se to dozvědět"....jen doufám, že to nebude nějak vyšroubované do extrémů (rozuměj - čím víc fantasy, tím míň mě to baví..)

28.08.2017 3 z 5

Objev své minulé životy Objev své minulé životy Trutz Hardo

Takové nenásilné seznámení s tématem regrese - minulé životy....manuál, který jasně vysvětluje, jak na regresi, co se před, při a po děje....docela dost věcí je mi jasnějších a...vážně mě to láká čím dál víc.

25.07.2017

Proroctví Proroctví Peter James

Jeden z mých oblíbených autorů opět nezklamal. Kniha se mi líbila, v určitých pasážích jsem měla "oči na vrch hlavy" (popisy "nehod", smrti..)..celkově jsem opět spokojená..

24.07.2017 5 z 5

Fiorella a dům ztracených duší Fiorella a dům ztracených duší Vlastimil Vondruška

Odpočinkové, za mě ano :-)

20.07.2017

Ruka na zrcadle - Skutečný příběh o životě po smrti Ruka na zrcadle - Skutečný příběh o životě po smrti Janis Heaphy Durham

Také z knihy nejsem nijak zvlášť odvázaná. Čekala jsem víc, nevadí, zase něco jiného. Přečetla jsem ji poměrně rychle, možná i proto, že jsem přeskakovala ty části s odbornými výrazy (z fyziky apod.), které mě nic neříkají.

15.06.2017 3 z 5

Florence a Giles Florence a Giles John Harding

Kniha se mi moc líbila!

07.06.2017 5 z 5

Závist Závist Gregg Olsen

Takový malý chaos, ale v podstatě čtivé a zajímavé.

07.06.2017 4 z 5

Horory na dobrou noc 3 Horory na dobrou noc 3 Anthony Horowitz

Nebavilo mě to tak, jak jsem čekala....

07.06.2017 2 z 5

Na pokraji temnoty Na pokraji temnoty Barbara Erskine

Já se jenom divím, že ho nenapadlo začít zjišťovat, jak se jí zbavit, mnohem dřív, v době, kdy jí měl už plné zuby....nu což, ale jinak byla kniha čtivá, zajímavá, vždycky se mi líbí popis okolí a prostředí, ve kterých se příběhy odvíjí.

07.06.2017 4 z 5

Řeka osudu Řeka osudu Barbara Erskine

Myslela jsem si, že 3 dějové linie jsou na mě už moc....ale ne, knížka byla opět skvělá.

11.05.2017 5 z 5

Prokletí Prokletí Lisa Jackson

Od autorky jsem četla lepší, ale tak ani nezklamalo, ani nenadchlo.

26.04.2017 4 z 5

Ve stínu černých ptáků Ve stínu černých ptáků Cat Winters

Já jsem spokojená, kniha byla přesně to, co jsem čekala....

18.03.2017 5 z 5