peraj komentáře u knih
Palec nahoru za úžasný napad. Nádherná kniha plná akce, dej nepokulhává a to se cení. Jen snad co mi na knize dost vadilo je, že některé postavy nejsou vůbec popsány jak vypadají, např. Sabtan u něj jsem postrádala popis, taktéž u jeho otce a otce princezny. John a princezna byly popsány krásně tak mě to docela překvapilo. Nemůžu se donutit nesrovnávat knihu s filmem a musím uznat, že film mě bavil snad o něco víc než kniha. V porovnaní s filmem v knize nejsou vůbec zásahy thernů natož ve filmu se objevují neustále. Jinak ještě jednou krásná kniha nádherně popsaná scenérie to se musí uznat. Za to dávám 3 hvězdičky.
Tak teda nevím jak mám tuto knížku ohodnotit, asi 1 hvězdou. Začala jsem ji číst protože jsem viděla film a ten se mi libil, ale knížce nemůžu dojít na chuť. Děj je strašně utahaný, navíc to že to vypráví vypravěč mi přijde neosobní, kdyby to vyprávěla hlavní hrdinka, podle mého názoru by to přidalo knize na čtivosti. (alespoň v tomto případě). Tudíž knihu odkládán do nedočtených. Doufám že můj názor neurazil fanoušky teto série, komu se libi ať, neberu. :-)